Nykredit

Nykredit

Hos Nykredit er intranetforsiden virksomhedens digitale samlingspunkt

Nykredit øjnede muligheden for at gøre deres intranetforside vedkommende, brugervenlig og målrettet med lanceringen af Modern IntraActive Intranet.

Større produktudviklinger i IntraActive Intranet kan ofte være startskuddet hos vores kunder til at gentænke og redesigne deres intranetløsning. Dette var også tilfældet hos Nykredit. Da IntraActive Intranet blev tilgængeligt på Modern SharePoint, gav det Nykredit anledning til at udforske, hvordan deres intranet kunne imødekomme brugernes behov endnu bedre. Læs om vores intranet løsninger.

Det digitale samlingspunkt

Hvor forsiden på Nykredits intranet tidligere var en klassisk nyhedsportal, ønskede virksomheden at gøre forsiden til et digitalt samlingspunkt, hvor medarbejderne kan få dagens boost af Nykredit vitaminer i form af nyheder og information. Det er også her man kan starte sit samarbejde og sætte skub i arbejdsdagen med lette links til digitale værktøjer. Efter skiftet til Modern IntraActive giver Nykredits intranetforside en klar følelse af fællesskab, som særligt er vigtigt under denne tids hjemmearbejde.

Side by side

Nykredit har kørt et såkaldt side by side projekt. Det vil sige, at deres intranet undergår en glidende overgang fra Classic IntraActive Intranet til Modern IntraActive Intranet med forsiden som første ryk. Et Side by Side projekt har den klare fordel, at platformsskiftet ikke kræver en masse ressourcer her og nu, til gengæld kan arbejdsbyrden tages over tid.

Både brugere og redaktører er glade for den nye platform. Særligt redaktørerne har jublet over, hvor stor brugervenlighed der er på Modern IntraActive, og hvor let det derfor er blevet at oprette nyt indhold.

Målrettede nyheder

Nykredits intranet har fortsat nyheder i højsædet, dog med en øget fokus på at gøre dem lettilgængelige og relevante. Det mål har de opnået ved at inddrage medarbejderne endnu mere i både billeder, nyheder og citater. Samtidig er størstedelen af nyhederne målrettet den enkelte læser fx ud fra deres afdeling, lokation eller titel. I Nykredit Avisen, som er tilgængelig fra forsiden, kan man dog finde alle nyheder, så det er muligt at følge med i alle hjørner af forretningen.

Også begivenheder har fået en fremtrædende rolle på intranettet. Alle kan nu se kommende kurser og arrangementer – både de der er målrettet en selv, men også de der ellers finder sted i organisationen. På den vis kan man fx tilmelde sig et basiskursus i SCRUM eller følge med i en interessant tech-talk.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med ProActive. Der har været en stor lydhørhed og vores ønsker har haft en direkte indflydelse på produktudviklingen. Vi er samtidig rigtig glade for det community, der er blandt IntraActives kunder. Det er altid inspirerende at høre og se, hvordan andre gør. Vores brugere og redaktører er glade for vores nye forside, som har åbnet op for flere og mere vedkommende nyheder og begivenheder.
Maj-Britt André, Seniorspecialist.

Nykredit hjælper kunderne godt i gang med Teams

Nykredit har lanceret et brugervenligt hjælpeunivers til deres kunder, som får dem godt i gang med at bruge Teams.

Som kunde i Nykredit er det muligt at booke onlinemøder med sin rådgiver, så man kan mødes, når det passer en, fra computer, tablet eller telefon.

Tidligere holdt Nykredit deres online kundemøder via Skype, men nu har Nykredit skiftet platform til Microsoft Teams. I den forbindelse har Nykredit lanceret et brugervenligt hjælpeunivers til deres kunder, som får dem godt i gang med teknikken.

For at de virtuelle kundemøder kan gå så glat som muligt, sender Nykredit link til onlineuniverset i forbindelse med alle mødebookinger.

På den måde kan vi hjælpe kunderne godt om bord i Teams inden mødet, så vi kan udnytte tiden på selve kundemødet bedst muligt. Det betyder, at vores rådgivere kan bruge deres tid til det, de er bedst til: At hjælpe kunderne
Seniorspecialist Kate Ankær og Ann-Louise Abildgaard Nielsen, seniorkonsulent i End User Computing and Cloud Solutions hos Nykredit.

IntraActive

With IntraActive you can target important information to your employees via different devices.

IntraActive
Read more

Animationer guider kunderne

ProActive har hjulpet Nykredit med illustrationer og instruktionsvideo til deres hjælpeunivers. Hjælpeuniverset skal være tilgængeligt og forståeligt for alle Nykredits kunder, uanset deres teknologiske kunnen. Der er derfor gjort brug af en lettilgængelig animationsvideo, som trin for trin guider kunden igennem processen, for at kunne deltage i et kundemøde. Siden indeholder også en mere detaljeret visuel guide med tekst og billeder, som kan bruges i stedet for eller som supplement til videoen.

Hjælpeuniverset

Du kan se videoen og hjælpeuniverset her.

Nykredit
Klik her
Max Sejbæk
Max
Sejbæk
CEO, Partner
+45 27 22 33 63
max@proactive.dk
Mikkel
Mikkel
Aude
Partner
+45 27 22 33 67
mikkel@proactive.dk

Modern Workplace

Skab de bedste rammer for øget arbejdsglæde og produktivitet.

Modern Workplace
Læs om vores Modern Workplace løsninger