"Jeg har arbejdet sammen med mange lokale og internationale konsulenthuse og ProActive har imponeret mig med deres evne til konstant ikke bare at levere løsninger af meget høj kvalitet, men også at levere til tiden."

Christoffer Castenskiold, Head of Communication, Saxo Bank

"Forskellige regneark på tværs af salg og marketing er nu afløst af et fælles overblik og en fælles proces, som sikrer en mere effektiv udnyttelse af vores salgs- og marketingressourcer."

Kim Blandfort Christensen, marketingchef, AP Pension

"ProActive havde helt tydeligt prøvet det her før, og indtil videre har vi migreret de 25 butikker i Tyskland uden videre."

Brian Lie Jørgensen, it-chef, BoConcept

"ProActive har vist sig at være en særdeles kompetent leverandør af Microsoft baserede løsninger."

Claus Andersen, CIO, Kopenhagen Fur

"Intranettet betyder rigtig meget for vores kultur. Vi kan bruge intranettet til at formidle kulturen; vi kan tale mission, vision og de overordnede strategier og holde dem top of mind hos vores medarbejdere."

Dorte Gleie, adm. direktør, Den Blå Planet

"BEUMER Connect spiller en vigtig rolle i forhold til at forene BEUMER Group og skabe en fælles virksomhedsidentitet og -kultur, som er en vigtig del af vores forretningsstrategi."

Eldon James, Director IT Worldwide, BEUMER Group

"Vi sparer ca. 30 procent på driften sammenlignet med i dag. Men potentielt er der langt mere at hente på de processer, vi siden kan optimere efter omlægningen til Office 365. Det bliver et fantastisk spændende forløb."

Søren Bach-Hansen, Digitaliserings- og IT-chef, Svendborg Kommune

"Vi har brug for en stærk platform, der sikrer at den interne kommunikation fungerer optimalt 24 timer i døgnet."

Ajs Dam, kommunikationsdirektør, Femern A/S.