Udvikler

Interesserer du dig for at omdanne forretningsbehov til teknologiske løsninger og kode? Har du mod på de udfordringer, der ligger i at arbejde med specialiserede og komplekse løsninger hos nogle af Danmarks største offentlige og private virksomheder? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter til vores nyoprettede team Application Innovation.

Om teamet og dine opgaver

I ProActive arbejder vi ud fra en filosofi om, at man kan komme rigtig langt med en eller flere af de standardløsninger, som tilbydes af Microsoft eller en af vores mange partnere i Microsofts økosystem. Ikke desto mindre er der mange eksempler på væsentlige forretningsmæssige behov, som kan kræve, at der udvikles en specialiseret applikation. Det er i den forbindelse, at Application Innovation teamet og din rolle som udvikler træder ind.

Til dagligt sidder teamet med større udviklingsprojekter, der kræver, at større grupper af kollegaer arbejder sammen med et fælles mål. Som udvikler i teamet vil dine opgaver i forbindelse med projekterne bestå af udviklingsopgaver og programmering af løsninger, som omdanner vores kunders forretningsbehov til kode. Du vil således indgå i den totale udviklingsproces, som begynder med at tage imod en beskrivelse af den konkrete forretningsmæssige problematik og slutter med en succesfuld implementering.

I din rolle vil der være gode muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på arbejdet og udvikle dit ansvarsområde, såfremt det er noget, som du ønsker. En mulighed er blandt andet at arbejde hen imod at blive en mere kundevendt udvikler, hvor kundesamarbejde og relationer er i fokus. En anden mulighed er, at du kan udvikle dig henimod en rolle som arkitekt eller specialist.

Om dine kvalifikationer

Vi forventer, at du

  • For nyligt har færdiggjort en bachelor- eller kandidatuddannelse rettet mod softwareudvikling.
  • Har praktisk erfaring med softwareudvikling – gerne fra et tidligere studiejob, men også bare gennem uddannelsen.
  • Interesserer dig for og har en forståelse for struktureret udvikling og objektorienteret analyse og design.

Det vil yderligere være en fordel, hvis du har kendskab til C#.

Om ProActive og Fellowmind

ProActive er et Microsoft-konsulenthus, der tilbyder løsninger indenfor både Modern Work, Business Applications, Data & Analytics, Cloud, Infrastructure & Security, Application Innovation samt Managed Services. I foråret 2020 blev vi en del af Fellowmind, som er en af Europas førende platforme indenfor Microsoft-relaterede ydelser og beskæftiger over 1.600 medarbejdere i seks lande – og vi vokser fortsat.

For Fellowmind er teknologi en løftestang til at styrke menneskelige relationer og sætte dem i centrum for den digitale fremtid. Fellowmind tror på, at det handler om at få digitale interaktioner til at være mere menneskelige, intuitive og personlige, og at mennesker – takket være automatisering – kan bruge mindre tid på at arbejde med gentagne og manuelle opgaver, så de i stedet kan bruge digital teknologi til at skabe tid og rum til at have mere værdifulde og meningsfulde relationer.

Ansøgning

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, og mener at du kan gøre en positiv forskel hos ProActive og vores kunder, så send din ansøgning samt CV til job@proactive.dk og notér: "Kandidat  - Udvikler, Application Innovation" i emnefeltet.