SharePoint On-Prem Consultant

Nyder du at arbejde med både SharePoint On-Prem og SharePoint Online? Har du altid været den, dine kolleger gik til, når de havde brug for hjælp til SharePoint? Har du lyst til at arbejde bredt med forskellige forretningsområder i ProActive og med mange spændende kunder? Så er der god grund til at læse videre!

Hvad går stillingen ud på?

Hos ProActive har vi mange vigtige kunder, som af forskellige årsager ikke kan flytte deres store og kritiske SharePoint-løsninger i skyen. Disse for os vigtige kunder har derfor behov for, at vi også fremadrettet kan servicere dem på vores sædvanlige høje kvalitetsniveau.

Vi søger derfor en bred profil med mange års erfaring med SharePoint On-Prem, som sammen med både vores konsulentforretning, vores Managed Services og vores produktdivision kan sikre, at vi også i fremtiden kan rådgive, hjælpe og løfte vores SharePoint On-Prem-kunder. Du vil altså både arbejde bredt med mange forskellige og store kunder, og samtidig få en bred kontaktflade internt i ProActive, hvor opgaverne kan komme fra alle vores enheder. Det er derfor vigtigt, at du har flair for at oparbejde relationer, forstå kundebehov og gå til problemløsning på en struktureret måde.

Hvem er du så?

  • Du kender SharePoint On-Prem som din egen bukselomme.
  • Når vi siger WSP-pakker, ved du præcist, hvad vi mener.
  • Du kender i særdeleshed til Search-delen af SharePoint og er velbevandret i div. webparts og mulighederne og begrænsninger.
  • Måske har du selv bedrevet en smule ”light” (måske endda ligefrem ”tung”) udvikling i SharePoint-universet. Det er bestemt ikke et krav, men kan helt sikkert være et plus.
  • Du må meget gerne have arbejdet med PowerShell. Du er måske ikke eksperten på det område, men har lysten til at udvikle dig.
  • Du nyder at arbejde både med SharePoint On-Prem og SharePoint Online. Classic eller Modern kommer ud på ét for dig.

Du kan måske ikke sige ja til alt af ovenstående, men forhåbentlig det meste - og skal det hele koges ned til en enkelt ting, så kan vi sige det sådan her: du har kort fortalt altid været ”go-to-guy/girl”, når det kommer til SharePoint, hvor du end har været – hvad enten det har været i en intern stilling eller som konsulent.

Om ProActive 

Hos ProActive bliver du en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra receptionisten til ledelsen. Vi værner om en kultur, hvor der er højt til loftet, plads til forskelligheder og hvor en uformel omgangstone er i højsædet. Vi er en virksomhed med fokus på faglig og personlig udvikling, så sparring og interessefællesskaber er en naturlig del af vores hverdag. Dette indgår både i udvikling af best practices og i udvikling af løsninger til vores kunder. Du vil derfor hurtigt opdage at vores værdier ikke bare er noget vi prædiker, men noget som vi rent faktisk efterlever! 

Ansøgning 

Kan du se dig selv i ovenstående stilling? Så send din ansøgning og CV til job@proactive.dk og anfør ”Kandidat – SharePoint On Prem Consultant” i emnefeltet. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Duus-Lund på 41 72 33 56.

Der er tale om en fuldtidsstilling med primær tilknytning til vores kontor på Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C. 

Samtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet.