Senior Udvikler

Er du en erfaren udvikler, der brænder for agile udviklingsprincipper og de nyeste teknologier? Elsker du de udfordringer, der ligger i at arbejde med store komplekse løsninger hos nogle af Denmarks største offentlige og private virksomheder? Så kan det være dig, som vi leder efter som vores nye Senior Developer.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi ønsker at styrke vores teams af dygtige udviklere på vores kontorer I både Aarhus, Odense og København. Uanset lokation bliver du en del af et team, hvor vi har vidt forskellige baggrunde, men alle drives af en fælles ambition: ”Thinking Your Business”. Vi inspirerer hinanden til at være entreprenante, og vi bruger hinanden flittigt som sparringspartnere og inspirationskilder. Sammen udfordrer vi kunderne og hinanden, og skaber innovative løsninger hos nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder.

Om dit kommende job

Du vil komme til at indgå i projektteams, hvor der vil være mange parallelle aktiviteter kørende samtidigt, og hvor du sammen med den øvrige del af teamet skal sikre en succesfuld implementering. I hele processen vil dine analytiske evner, din tekniske kreativitet og dine samarbejdsevner være essentielle.

Dine primære arbejdsopgaver vil være centreret omkring projekter, der gennemføres inden for Microsofts produktportefølje. Det indebærer bl.a. følgende tekniske aktiviteter:

  • Deltage i opstartsarbejde med fokus på Proof of Concept f.eks. opsætning af demo, integration til andre systemer m.m.
  • Teknisk løsningsdesign
  • Udvikling og test
  • DevOps-processer
  • Dokumentation
  • Undervisning

Om dine faglige kvalifikationer

Du har en kandidatuddannelse som ingeniør eller indenfor datalogi eller matematik, og minimum et par års erfaring med udvikling. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med:

  • C# .net core / .net framework
  • CI/CD experience - Azure devops/Jenkins/Bamboo m.v.
  • Git
  • Container teknologier

Det er endvidere et plus, hvis du har viden om og erfaring med SharePoint.

Du har måske en baggrund som Udvikler, Arkitekt, Software Engineer, eller noget fjerde. I sidste ende er det vigtigst, at du har evnerne og lysten til at bevæge dig i de forskellige teknologier uden nødvendigvis at være specialist i én specifik teknologi.

Om dig som person

Vi lægger stor vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, samt videreformidle dit arbejde både i form af skriftlig dokumentation og i mundtlig overlevering. Det er vigtigt for os, at du værdsætter og trives i et uformelt og lærende miljø, hvor vi alle deler viden og erfaringer.

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Så send dit CV samt ansøgning til job@proactive.dk og anfør ”Kandidat – Senior Developer” i emnefeltet.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte manager Mads Kildegaard (Aarhus/Odense) eller manager Christian Duus-Lund (København).