Senior Udvikler

Er du en erfaren udvikler, der brænder for de nyeste teknologier? Har du lyst til at udfordres på at udvikle skræddersyede software løsninger baseret på moderne teknologi til komplekse forretningsbehov? Så må stillingen som Senior Developer i vores Application Innovation-team fange din interesse.

Om teamet og dine opgaver

Som Senior Udvikler i Application Innovation teamet, vil du være med til at omdanne vores kunders forretningsbehov til teknologiske løsninger og koder. Det der adskiller vores team fra de øvrige i organisation er, at vores løsninger er rettet mod mere komplekse forretningsmæssige behov, hvor standardløsninger kommer til kort, og der i stedet må udvikles en skræddersyet applikation.

Til dagligt sidder teamet med større udviklingsprojekter, der kræver, at større grupper af kollegaer arbejder sammen om de enkelte opgaver. Som Senior udvikler vil din rolle i forbindelse med projekterne være at bidrage med dine analytiske evner og din tekniske kreativitet. Helt konkret vil du være ansvarlig for at analysere kundens problemstilling og nedbryde den til en løsning, der er klar til at blive implementeret. Du vil i den forbindelse indgå i den totale udviklingsproces, som både består af design, udvikling og implementering.

Derudover er teamet stadig i gang med at udvikle deres koncept og arbejdsgange. Du vil derfor have mulighed for at præge, ikke bare dit eget arbejde, men hele teamets måde at arbejde på.  

Om dine kvalifikationer

Vi forventer at du har

  • En bachelor- eller kandidatgrad rettet mod softwareudvikling
  • Indgående erfaring med softwareudvikling
  • Erfaring med struktureret udvikling og datamodellering
  • Erfaring med C#
  • Gode kommunikative evner, således at du kan kommunikere klart i forbindelse med overlevering af opgaver, hvor det også er nødvendigt, at du er en god lytter, som er opmærksom på dine kollegaers udfordringer

Endeligt vil det være en fordel, hvis du har erfaring med anvendelse af databaser og erfaring med Cloud teknologier herunder Azure.

Om ProActive og Fellowmind

ProActive er et Microsoft-konsulenthus, der tilbyder løsninger indenfor både Modern Work, Business Applications, Data & Analytics, Cloud, Infrastructure & Security, Application Innovation samt Managed Services. I foråret 2020 blev vi en del af Fellowmind, som er en af Europas førende platforme indenfor Microsoft-relaterede ydelser og beskæftiger over 1.600 medarbejdere i seks lande – og vi vokser fortsat.

For Fellowmind er teknologi en løftestang til at styrke menneskelige relationer og sætte dem i centrum for den digitale fremtid. Fellowmind tror på, at det handler om at få digitale interaktioner til at være mere menneskelige, intuitive og personlige, og at mennesker – takket være automatisering – kan bruge mindre tid på at arbejde med gentagne og manuelle opgaver, så de i stedet kan bruge digital teknologi til at skabe tid og rum til at have mere værdifulde og meningsfulde relationer.

Ansøgning

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, og mener at du kan gøre en positiv forskel hos ProActive og vores kunder, så send din ansøgning samt CV til job@proactive.dk og notér: "Kandidat  - Senior udvikler, Application Innovation" i emnefeltet.