Senior IT Project Manager (København)

Brænder du for at stå i spidsen for innovative IT-projekter til nogle af Danmarks største virksomheder? Har du erfaring med at være bindeled mellem kunde og samarbejdspartnere samt sikre et succesfuldt resultat for begge parter af samarbejdet? Så kan det være dig, vi søger til en stilling som Senior IT Project Manager på vores kontor i København. 

Om din kommende rolle 

Som Senior IT Project Manager indtager du en nøgleposition i virksomheden. Projektlederne er bredt set med til at drive ProActives forretning, hvor de er bindeleddet mellem kunden og de forskellige leveranceteams, og sammen med vores sales team, varetager det kommercielle ansvar for kunderelationerne. Som Senior IT Project Manager har du således ansvar for ikke bare dit eget projekt, men for at sikre, at vi hos den enkelte kunde skaber værdi og langvarige relationer på tværs af ProActives forretningsområder. 

Vores nye Senior IT Project Manager kan forvente at blive en del af en virksomhed med rigtig dygtige kollegaer, der altid er klar på at hjælpe hinanden og dele viden og erfaringer. Blandt vores projektledere er der etableret et stærkt fagligt projektledernetværk, der mødes jævnligt og udveksler erfaringer og sparrer omkring konkrete projektsituationer og forbedringsinitiativer – og vi forventer selvfølgelig, at du både vil bruge og bidrage til vores faglige netværk. 

Du bliver overordnet ansvarlig for at lede og styre projekter i forhold til de opsatte forretningsmæssige mål og rammer. Projekterne kan være både for et enkelt forretningsområde eller gå på tværs af flere, ligesom du – alt afhængig af dine erfaringer og kompetencer – også kan få ansvar for program- eller porteføljeledelsen hos enterprise-kunder. Vi arbejder med efterprøvede og anerkendte projektledelsesmodeller og agile metoder dokumenteret i vores projektmodel, som vi løbende evaluerer og tilpasser. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være at: 

 • Aftale projektgrundlag med kunder (leverancer, tidsplan, budget) og planlægge udførelse 

 • Varetage den daglige ledelse og styring af projekter i henhold til kontrakt og ud fra klassiske projektlederdyder 

 • Være ansvarlig for dialogen mellem kunde, kolleger og evt. 3. parts leverandører 

 • Varetage ændringshåndtering og rapportering til styregruppen 

 • Motivere projektteamet, der altså kan bestå af konsulenter fra forskellige forretningsområder, samt planlægge, styre og følge op på eksekvering i teamet 

 • Deltage i tværgående ledelses- og projektrelevante opgaver 

 • Deltage og bidrage aktivt i ProActives forretning, herunder salgsfremmende aktiviteter 

Kort sagt er det dig, der står endeligt på mål for, at projekterne styres sikkert i mål, så kunden er tilfreds og ser os mere som en samarbejdspartner fremfor blot en leverandør.  

Om dine kompetencer 

Der kan være flere indgange til stillingen, men som udgangspunkt ser vi gerne, at: 

 • Du har min. 5 års erfaring som succesfuld IT-Project Manager 

 • Du er i stand til at sætte dig ind i og forstå kundens forretning 

 • Du er resultatorienteret såvel som helhedsorienteret – dvs. at du tænker hvert projekt ind i et større formål og ikke blot som en enkeltstående opgave. Måske har du tidligere siddet i en lederrolle, der krævede overblik og en stor grad af ejerskab. Det samme ser vi gerne i denne stilling 

 • Du trives med at håndtere forskellige interessenter og kan etablere og vedligeholde relationer på alle niveauer både hos kunden og internt i ProActive

 • Din projektlederværktøjskasse er i orden, at du kender til både vandfaldsmodellen og agile principper og at du er reflekteret omkring brugen af disse

 • Du har kommercielt flair – dvs. at du er opsøgende i samarbejde med vores salgsteam og kan formulere work orders

 • Du giver dine kolleger lyst til at slå følgeskab og kunden god grund til at have tillid til dig 

 • Du er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk og har stærk personlig gennemslagskraft 

 • Du ved, hvordan en kontrakt er sat sammen og kan lade den indgå som en del af dit styringsgrundlag 

 • Du er stærk indenfor ressourceallokering og kan dermed planlægge, monitorere og følge arbejdsopgaver til dørs 

Derudover kan det være en fordel, men ikke et krav, hvis: 

 • Du har kendskab til flere af Microsofts produkter f.eks. Dynamics 365, Power BI, Azure eller SharePoint 

 • Du har gennemført en eller flere projektledelsesuddannelser eller -kurser 

Om ProActive 

Hos ProActive bliver du en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra receptionisten til ledelsen. Vi værner om en kultur, hvor der er højt til loftet, plads til forskelligheder og hvor en uformel omgangstone er i højsædet. Vi er en virksomhed med fokus på faglig og personlig udvikling, så sparring og interessefællesskaber er en naturlig del af vores hverdag. Dette indgår både i udvikling af best practices og i udvikling af løsninger til vores kunder. Du vil derfor hurtigt opdage at vores værdier ikke bare er noget vi prædiker, men noget som vi rent faktisk efterlever! 

Ansøgning 

Kan du se dig selv i ovenstående stilling? Så send din ansøgning og CV til job@proactive.dk og anfør ”Kandidat – Senior IT Project Manager – København” i emnefeltet. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Duus-Lund på 41 72 33 56.

Der er tale om en fuldtidsstilling med primær tilknytning til vores kontor på Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C. 

Samtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet.