Senior Forretningskonsulent med fokus på Dokumenthåndtering

Med masser af opgaver har vi plads til flere på holdet i Ålborg og Århus. Kom og vær med på vores rejse og bliv en del af vores succeser. Vi har gang i mange spændende projekter hos nogle af landets største og mest spændende kunder. Og til det mangler vi dygtige folk, der trives med ansvar, udfordringer, de nyeste teknologier og de bedste kollegaer (hvis de selv skal sige det).

Din rolle

I rollen som Senior Forretningskonsulent med fokus på Dokumenthåndtering er det sjovt nok først og fremmest din indgående viden om dokumenthåndtering, der trækkes på. Alternativt er du rigtig stærk i SharePoint - måske også Office 365 - og har et ønske om at arbejde grundigt og struktureret med dokumenthåndtering. Da vores primære funktion er at være rådgivende og være det med troværdighed, er det for denne stilling ikke tilstrækkeligt at kunne navigere rundt i SharePoint som bruger eller at have stiftet kortvarigt bekendtskab med dokumenthåndtering. Vores kunder forventer mere, og den forventning er vi altid klar på at leve op til. Derfor, hvis vi virkelig skal se et match-made-in-Heaven, har du arbejdet indgående med begge dele.

At du skal være kundeorienteret giver næsten sig selv. Det betyder, at du tænker kundens forretning, og er som en fisk i vandet, når det kommer til at planlægge og afholde workshops, indsamle og opstille krav (ja, vi tænker user stories her).

Endelig skal du kunne videreformidle dit dybtgående kendskab til området, så det kan forstås af dem, der ikke helt er på dit niveau. Det skal være tydeligt for kunden, at det pågældende projekt er relevant og bringer værdi for både medarbejderne, processerne og forretningen.

Arbejdsopgaver

Din rolle som Senior Forretningskonsulent hos os kan rode dig ud i opgaver som:

 • Vid og bred rådgivning om brugen af SharePoint/Office 365 til dokumenthåndtering, dvs. både:
  > Informationsarkitektur
  > Vidensdeling
  > Procesoptimering
  > Overholdelse af compliance
 • Klarlægning af informationsarkitektur, taksonomi, kravsspecifikationer og konfigurationsopgaver
 • Afklaring af rettighedskrav
 • Kortlægning af kundens processer, udarbejdelse af business cases samt optegning af roadmaps
 • Facilitering af workshops og risikostyring
 • Generelt foretage behovs- og forretningsanalyser sammen med dine kollegaer

Dit team

Du bliver en del af et nystartet team, hvor vi har vidt forskellige baggrunde, men er fælles om en ambition: ”Thinking Your Business”. Vi er et team, der reelt er en konsolidering af erfarne ansatte, som har arbejdet med området i mange år, men da vi nu har valgt at skille det ud som sit eget team, får du stor mulighed for at være med til at bygge vores løsningsområder op. Samlet er du, ved at være i ProActive, en del af Danmarks største team indenfor O365, og vi mener det virkelig, når vi siger TEAM; der er altid en hjælpende hånd klar til at bakke dig op, når du har brug for det, både fagligt og personligt. Sammen udfordrer vi kunderne og hinanden, og skaber innovative løsninger hos nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder.

Din baggrund

Vi forventer, at du har erfaring med Dokumenthåndtering og SharePoint/Office 365, der kan gøres op i år og helst fra en rådgivende rolle. Måske som konsulent fra et andet konsulenthus eller fra en intern konsulentlignende stilling i en større virksomhed.

Skal vi rangere SharePoint og Office 365, er det vigtigst at have et godt kendskab til SharePoint. Erfaring med Office 365 er ikke påkrævet, men det vil være en klar fordel, da tingene, som du jo ved, hænger sammen.

Et ekstra plus vil være, hvis du har arbejdet i eller med regulerede brancher f.eks. det offentlige eller i medicinalbranchen.

Sidst, men ikke mindst, ser vi gerne, at du har en længerevarende uddannelse som f.eks. ingeniør, datalog, cand.merc.dat eller en uddannelse fra Det Informationsvidenskabelige Akademi, da vi mener, det er et godt udgangspunkt for metodisk og analytisk opmærksomhed.

Din personlighed

Som Senior Forretningskonsulent udviser du tålmodighed og professionalisme, når du skal sætte dig ind i kundernes forretning og lytte til deres udfordringer. Du er samtidig komfortabel med at gå forrest, tage initiativ og ansvar. Og du vil til enhver tid fokusere på at levere højeste kvalitet og til tiden. Folk har let ved at have tillid til dig og din troværdighed er ikke til salg.

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Og mener du, at du kan gøre en forskel hos ProActive, så send din ansøgning og CV til job@proactive.dk og notér "Kandidat - Senior Forretningskonsulent m. fokus på Dokumenthåndtering" i emnefeltet.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Principal Business Consultant Thomas Palsbjørn-Pedersen på telefon 4172 3354 

Vi holder samtaler løbende.

 • Tiltrædelse: Snarest mulig eller efter aftale
 • Omfang: Fuldtid
 • Arbejdslokation:
  > Aarhus: Åbogade 15, 8200 Aarhus N
  > Aalborg: Stigborgsvej 60, 9400 Nørresundby