Senior Business Consultant

Kom og vær med på vores rejse og bliv en del af vores succeser. Vi har gang i mange spændende projekter hos nogle af landets største og mest spændende kunder – og til det mangler vi dygtige folk, der trives med ansvar, udfordringer, de nyeste teknologier og de bedste kollegaer (hvis de selv skal sige det).

Din rolle

I rollen som Senior Forretningskonsulent er det først og fremmest din indgående viden om og erfaring med SharePoint og Office 365, der trækkes på. Da vores primære funktion er at være rådgivende og være det med troværdighed, er det for denne stilling ikke tilstrækkeligt at kunne navigere rundt i SharePoint og Office 365 som bruger. Vores kunder forventer en særlig teknisk forståelse, og den forventning er vi altid klar på at leve op til. Det kræver, at du kender til de kringlede kroge, begrænsningerne og den bedste vej for en organisation til at få værdi ud af både SharePoint og Office 365. Hvis vi kalder det lidt et had-kærligheds-forhold, så gør det ikke noget, du nikker genkendende.

At du skal være kundeorienteret giver næsten sig selv. Det betyder, at du tænker kundens forretning, og er som en fisk i vandet, når det kommer til at planlægge og afholde workshops, indsamle og opstille krav (ja, vi tænker user stories her).

Endelig skal du kunne videreformidle dit kendskab til SharePoint og Office 365, så det kan forstås af dem, der ikke helt er på dit niveau. Det skal være tydeligt for kunden, at det pågældende projekt er relevant, og bringer værdi for både medarbejderne, processerne og forretningen.

Arbejdsopgaver

Din rolle som Senior Forretningskonsulent hos os kan rode dig ud i opgaver som:

 • Rådgivning om brugen af SharePoint og Office 365 i forhold til bl.a.
  > Vidensdeling og kommunikation
  > Procesoptimering
  > Samarbejde og enterprise social networking
  > Dokumenthåndtering
 • Kortlægning af kundens processer og udarbejdelse af procesanalyser og -design
 • Analyse og design af informationsarkitekturer og SharePoint-arkitektur
 • Udarbejdelse af og tilbud på kravsspecifikationer
 • Udarbejdelse af business cases, roadmaps og behovs- og forretningsanalyser
 • Planlægning og eksekvering af kunderejser bl.a. med facilitering af workshops
 • Sikkert også noget SharePoint-konfiguration i ny og næ

Din baggrund

Vi ser gerne, at din erfaring med SharePoint og Office 365 kan gøres op i år og helst fra en rådgivende rolle. Måske som konsulent fra et andet konsulenthus eller fra en intern konsulentlignende stilling i en større virksomhed.

Selvom dit kendskab til SharePoint og Office 365 vil være omdrejningspunktet, forventer vi, at du forstår at sætte din forretningsmæssige forståelse i spil og tænke forretning før teknologi.

Sidst, men ikke mindst, ser vi gerne, at du har en længerevarende uddannelse som f.eks. ingeniør, datalog eller cand.merc.dat, da vi mener, det er et godt udgangspunkt for metodisk og analytisk opmærksomhed.

Din personlighed

Som Senior Forretningskonsulent udviser du tålmodighed og professionalisme, når du skal sætte dig ind i kundernes forretning og lytte til deres udfordringer. Du er samtidig komfortabel med at gå forrest, tage initiativ og ansvar – og du vil til enhver tid fokusere på at levere højeste kvalitet og til tiden. Folk har let ved at have tillid til dig, og din troværdighed er ikke til salg.

Dit team

Du bliver en del af et team, hvor vi har vidt forskellige baggrunde, men er fælles om en ambition: ”Thinking Your Business”. Vi er et stort team, der inspirerer hinanden til at være entreprenante, og vi bruger hinanden flittigt som sparringspartnere og inspirationskilder. Sammen udfordrer vi kunderne og hinanden, og skaber innovative løsninger hos nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder.

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Og mener du, at du kan gøre en forskel hos ProActive, så send din ansøgning og CV til job@proactive.dk og notér "Kandidat - Senior Business Consultant" i emnefeltet. Der holdes samtaler løbende.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte manager Christian Duus-Lund (København) på 4172 3356 eller manager Mads Kildegaard (Aarhus) på 4172 3295. 

Vi holder samtaler løbende.

 • Tiltrædelse: Snarest mulig eller efter aftale
 • Omfang: Fuldtid
 • Arbejdslokation:
  > København: Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C
  > Aarhus: Åbogade 15, 8200 Aarhus N