Senior Arkitekt med fokus på dokumenthåndtering

Med masser af opgaver har vi plads til flere på holdet. Vi har gang i mange spændende projekter hos nogle af landets største og mest spændende kunder - og til det mangler vi dygtige folk, der trives med ansvar, udfordringer, de nyeste teknologier og de bedste kollegaer (hvis de selv skal sige det).

Din rolle

I rollen som Senior Arkitekt med fokus på dokumenthåndtering er det først og fremmest din indgående viden om dokumenthåndtering, der trækkes på. Derudover har vi brug for, at du er stærk i SharePoint og har et ønske om at arbejde indgående med struktureret dokumenthåndtering.

Da vores primære funktion er at være rådgivende og være det med troværdighed, er det for denne stilling ikke nok bare at have arbejdet lidt med SharePoint eller dokumenthåndtering. Vores kunder forventer mere og den forventning er vi altid klar på at leve op til.

Skal det virkelig være et Match Made in Heaven, skal du også have arbejdet med konfigurationsplatforme som fx WorkPoint, men det er ikke et krav.

At du skal være kundeorienteret giver næsten sig selv. Det betyder at du tænker kundens forretning, er som en fisk i vandet når det kommer til at planlægge og afholde workshops, indsamle og opstille krav (ja, vi tænker user stories her).

Endelig skal du kunne videreformidle dit dybtgående kendskab til området så det kan forstås af dem der ikke helt er på dit niveau. Det skal være tydeligt for kunden det pågældende projekt er relevant og bringer værdi for både medarbejderne, processerne og forretningen.

Arbejdsopgaver

Din rolle som Senior Arkitekt hos os kan rode dig ud i opgaver som:

 • Samarbejde med vores forretningskonsulenter omkring design af store dokumenthåndteringsløsninger i O365 (100.000 vis af sager og terabyte af data)

 • Rådgivning om brugen af O365 til dokumenthåndtering i forhold til bl.a.

  • Vidensdeling og kommunikation

  • Procesoptimering

  • Overholdelse af compliance

 • Klarlægning af informationsarkitektur, taksonomi, kravsspecifikationer og konfigurationsopgaver

 • Afklaring af rettighedskrav og implementering af sikkerhed med alle de muligheder, der findes i Microsofts Cloud

 • Kortlægning af kundens processer, roadmaps, facilitering af workshops og risikostyring

 • Vid og bred rådgivning I SharePoint og Office 365 - fra Informationsarkitektur til compliance mulighederne

Din baggrund

Vi forventer, at du har erfaring med dokumenthåndtering og SharePoint/O365. Erfaringen skal gerne kunne gøres op i år og gerne fra en rådgivende rolle - måske som konsulent fra et andet konsulenthus eller fra en intern konsulentlignende stilling i en større virksomhed.

Et ekstra plus vil være, hvis du har arbejdet i eller med regulerede brancher fx det offentlige eller i medicinalbranchen.

Sidst men ikke mindst ser vi gerne, at du har en relevant længerevarende uddannelse, da vi mener, det er et godt udgangspunkt for metodisk og analytisk opmærksomhed.

Din personlighed

Som Senior Arkitekt udviser du tålmodighed og professionalisme, når du skal sætte dig ind i kundernes forretning og lytte til deres udfordringer. Du er samtidig komfortabel med at gå forrest, tage initiativ og ansvar. Du vil til enhver tid fokusere på at levere højeste kvalitet og til tiden. Folk har let ved at have tillid til dig og din troværdighed er ikke til salg.

Dit team

Du bliver en del af et etableret team, hvor vi har vidt forskellige baggrunde, men er fælles om en ambition: ”Thinking Your Business”. Vi er et team, der reelt er en konsolidering af erfarne ansatte, som har arbejdet med området i mange år, og nyere ansatte, som efterhånden er ved at have en solid ballast. Som en del af teamet får du stor mulighed for at være med til at bygge vores løsningsområder op.

Samlet er du derudover ved at være i ProActive en del af Danmarks største team indenfor O365, og vi mener det virkelig, når vi siger TEAM; der er altid en hjælpende hånd klar til at bakke dig op, når du har brug for det - både fagligt og personligt. Sammen udfordrer vi kunderne og hinanden, og skaber innovative løsninger hos nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder.

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Og mener du, at du kan gøre en forskel hos ProActive, så send din ansøgning og CV til job@proactive.dk og notér "Kandidat - Senior Arkitekt (dokumenthåndtering)" i emnefeltet.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at skrive til job@proactive.dk.

Vi holder samtaler løbende indtil, den rette kandidat er fundet.

 • Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale
 • Omfang: Fuldtid
 • Arbejdslokation: Åbogade 15, 8200 Århus N eller Kochsgade 31D, 1.sal, 5000 Odense C