Senior Architect

Brænder du for at omdanne forretningsmæssige behov til innovative IT-løsninger baseret på Microsoft-teknologier? Er du skarp på SharePoint og/eller Office365? Og vil du være kollega med de dygtigste og mest udviklingsorienterede arkitekter? Så kan det være dig, vi ser frem til at byde velkommen som Senior Architect på vores kontor i København!

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos ProActive bliver du en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra receptionisten til CEO’en. Vi værner om en kultur, hvor der er højt til loftet, plads til forskelligheder og hvor en uformel omgangstone er i højsædet. Vi går op i at skabe en arbejdsplads, der er stimulerende for vores medarbejdere både på et fagligt og personligt plan, og derfor er sparring og interessefællesskaber en naturlig del af vores hverdag. Dette indgår både i udvikling af best practice og i udvikling af løsninger til vores kunder. Du vil derfor hurtigt opdage, at vores værdier ikke bare er noget, vi prædiker, men noget, som vi rent faktisk efterlever!

Om din kommende rolle

Du får som Senior SharePoint Architect base på vores kontor i København, hvor du får ansvaret for at omsætte forretningskrav til implementerede løsninger. Dette kan være både via udnyttelse og konfiguration af standard funktionalitet, udnyttelse af no/low-code services som Flow/Logic Apps og PowerApps, samt gennem design af SPFx komponenter. Du behøver ikke at være 100 meter mester i alle disse teknologier, men et bredt kendskab til dem, samt holdninger til, hvornår disse værktøjer bringes i spil er nødvendigt.

Du er både bred og dyb i din viden og erfaring, og dine opgaver vil bl.a. være:

  • Design af SharePoint og Office 365 baserede løsninger
  • Kommunikation mellem forretning og det tekniske team
  • At være med hele vejen fra afklaring til implementering, hvor kompetencerne strækker

Kort sagt kommer du til at have stor indflydelse på løsningsdesign og indtager derfor en nøglerolle i vores projekter.

Om dine kompetencer

Der kan være flere indgange til stillingen, men som udgangspunkt forventer vi følgende faglige kompetencer:

  • Du har en mellemlang- eller længere videregående uddannelse som f.eks. IT Ingeniør eller datamatiker
  • Du har erfaring fra konsulentbranchen eller alternativt som konsulent i en større projektdrevet organisation
  • Du har min. 3 års erfaring med implementering og drift af SharePoint on-premises (2010, 2013 og gerne 2016) samt indgående kendskab til SharePoint Online
  • Erfaring med dyb konfiguration af SharePoint og Office 365
  • Erfaring med Flow og PowerApps
  • Erfaring med SharePoint Framework – ikke nødvendigvis som udvikler
  • Erfaring med udrulninger af Office 365

Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med Azure services, e.g. API Management, Event Grid, Logic Apps og Service Bus.

Din professionelle fremtræden

Som person forventer vi, at du ikke er bange for at tage imod nye udfordringer, og du kan tage ansvar for egne leverancer såvel som projektet samlet set. Du har fokus på at levere kvalitet og opfylde kundens behov indenfor tidsrammen, og du formår at holde hovedet koldt, når projektet spidser til. Du sætter en dyd i at dele erfaringer og viden med dine kollegaer, og du trives godt i et lærende miljø, hvor du ser dig selv og dit bidrag som en del af helheden.

Ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående stilling? Så send dit CV med det samme til job@proactive.dk og anfør ”Kandidat – Senior Architect” i emnefeltet. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte manager Christian Duus-Lund på telefon 4172 3356 eller e-mail cdl@proactive.dk