PPM Consultant

Er du den helt rigtige person til at opfylde vores mission "Thinking Your Business" hos vores kunder? Er du passioneret, kan du sætte dig ind i kundens behov, analysere og forstå deres virksomhed, for derefter at forbinde mulighederne inden for teknologi med virksomhedens vision?

Kan du sige ja til ovenstående, og har du erfaring med Microsoft Project Server / Project Online, SharePoint og Power BI, så er det måske dig vi leder efter!

Om teamet

Vores Business Applications team har rygende travlt - og opgaverne strømmer ind. Vi er derfor på udkig efter flere dygtige konsulenter til vores team, både i København og i Aarhus, som vi kan udleve vores mission Thinking Your Business sammen med.

I rollen som PPM konsulent er du bindeleddet mellem forretning og teknologi, processer og mennesker, visioner og muligheder. Det er dig, som PPM konsulent, går forrest i arbejdet med at rådgive kunden om udnyttelsen af alle de muligheder, som teknologien tilbyder. Det er dig, som PPM konsulent, går forrest i dialogen med kunden og sikrer at projektet er forretningsmæssigt forankret og relevant for brugerne.

ProActives PPM team har hurtigt oparbejdet en betydelig kunde- og projektportefølje og er fortsat i hastig vækst. Vi arbejder med mange store private såvel som offentlige kunder, og samarbejder med flere af ProActives andre teams og teknologiområder på daglig basis. Teamet er bredt sammensat af forskellige profiler med forskellige kernekompetencer. Det der binder os sammen, er den fælles ambition, om at løfte vores kunders virksomheder, og være de mest fremragende konsulenter på markedet. Tonen er uformel, det akademiske niveau er højt, og vi er hinandens sparringspartnere og inspirationskilder. Sammen udfordrer vi vores kunder og hinanden og skaber innovative løsninger for nogle af de største samt mest spændende virksomheder både i Danmark og i udlandet.

Om dine arbejdsopgaver

Som PPM Consultant hos os, vil du bl.a. komme til at arbejde med følgende:

 • Udvikling og facilitering af workshops om Project Management Tools, som understøtter en succesfuld levering af projekter til vores kunder
 • Promovering og viderudvikling af PPM best practice, videndeling og bidrage til et bredere community of practice
 • Implementering af Project & Portfolio Management løsninger baseret på Microsoft Office 365 Project Online
 • Teknisk support i implementeringsprocessen for at sikre effektiv anvendelse af PPM løsninger
 • Tiltrettelæggelse af trænings- og videndelingsaktiviteter både internt i ProActive, i teamet og hos vores kunder
 • Oprettelse af rapporter i Excel og Power BI.

Om dine faglige kompetencer

Vi forestiller os, at du har en bachelor eller kandidat i IT, Projektledelse, erhvervsøkonomi eller uddannet IT Ingeniør - men der kan være flere indgange til stillingen. Derudover forventer vi følgende:

 • Du har minimum 3 års relevant erfaring inden for PPM rådgivning og erfaring med PPM løsninger er et krav
 • Du har erfaring flere års erfaring med Microsoft løsninger inden for Project Management, så som Project Online eller Project Server
 • Erfaring med levering af forskellige konsulentydelser på et eller flere af følgende områder:
  > Procesoptimering
  > Analyse a behov, user cases og løsningsdesign
  > Værktøjskonfiguration
  > Rapportudvikling.

Derudover har du deltaget i flere succesfulde PPM projekter. Det er en fordel, hvis du udover PPM har erfaring med flere af Microsofts teknologier, såsom Business Intelligence, SharePoint, Office 365, Dynamics CRM m.fl.

Kort sagt forventer vi, at du forstår, hvordan du sætter din forretningsforståelse i brug og tænker forretning før teknologi - og det er foretrukket, at du har opnået denne erfaring gennem dine tidligere jobs.

Om dine personlige kompetencer

Vores konsulenter er kendetegnet ved, at de elsker at ”være på” og være i front hos kunden. De går gerne forrest, og de er drevet af en oprigtig nysgerrighed efter at forstå kundens forretning og udfordringer, så de kan hjælpe, hvor det er nødvendigt.

Samtidig er en konsulent hos os struktureret og kan holde fokus på opgaverne, selvom der er mange interessenter i spil. Dette betyder også, at du skal være bevidst om altid at levere høj kvalitet og værdi – og vigtigst af alt, så forstår du vigtigheden af integritet og troværdighed.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos ProActive bliver du en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra receptionisten til CEO’en. Vi værner om en kultur, hvor der er højt til loftet, plads til forskelligheder og hvor en uformel omgangstone er i højsædet. Vi går op i at skabe en arbejdsplads, der er stimulerende for vores medarbejdere både på et fagligt og personligt plan, og derfor er sparring og interessefællesskaber en naturlig del af vores hverdag. Dette indgår både i udvikling af best practice og i udvikling af løsninger til vores kunder. Du vil derfor hurtigt opdage at vores værdier ikke bare er noget vi prædiker, men noget som vi rent faktisk efterlever!

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Og mener du, at du kan gøre en forskel hos ProActive, så send dit CV til job@proactive.dk og notér "Kandidat - PPM Consultant" i emnefeltet.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte manager Allan Rocha på telefon 5354 5255 eller e-mail acr@proactive.dk eller partner Mikkel Aude på telefon 2722 3367