Portrætter

Medarbejderportrætter

Pernille Bernth

Pernille har solid erfaring indenfor change management, governance og undervisning. Sin erfaring anvender hun til at sikre den bedst mulige adoption af teknologier som Office 365 og Teams, Intranet og LMS (IntraActive Learning).

Pernille har en M.A. i Psychology og har arbejdet i ProActive siden 2017.

Pernille

Brian Zhang Larsen

Med sine 16 års erfaring indenfor IT-branchen er Brian en erfaren forretningskonsulent, med stor viden om implementering af løsninger til den moderne digitale arbejdsplads. Dette inkluderer intranetløsninger, dokumenthåndtering- og samarbejdsløsninger samt andre processunderstøttende løsninger.

Brian har en M.Sc. in Computer Science & Business Administration fra CBS og har arbejdet i ProActive siden 2011.

Brian

                     Pernille Bernth                                                                                      Brian Zhang Larsen 

Lars Petersen

Lars har næsten 30 års erfaring fra it-branchen i flere forskellige roller – herunder konsulent, teamlead og pre-sales. 

Lars

Kim Hagelskjær

Kim er en teknisk projektleder, der fokuserer på Microsoft-baseret infrastruktur såsom Azure, Exchange og Office 365, samt Intune og andre managementværktøjer. Som projektleder er Kim overordnet ansvarlig for planlægning, koordinering og styring af cloud-og infrastrukturteamets arbejde, i forhold til de enkelte projekters rammer.

Kim er uddannet Datamatiker og har været ansat i ProActive ad flere omgange.

Kim

Lars Petersen                                                                Kim Hagelskjær

Lise Lystlund

Lise har arbejdet som data & analytics-konsulent i ProActive siden efteråret 2019 og har arbejdet med data, optimering og udvikling af rapport indenfor den private såvel som offentlige sektor hele hendes karriere. Lise har specialiseret sig i machine learning og har en stor interesse for, hvordan kunstig intelligens kan spille en afgørende rolle i fremtidens digitaliserede verden og hvordan virksomheder bliver modne til at kunne implementere AI-relaterede teknologier i deres hverdag.

Lise Lystlund

Brian Bønk Rueløkke

Brian er Principal Arkitekt i ProActive og har en længere karriere bag sig fra bl.a. forsvaret og som ansat i større danske virksomheder. Med mere end 20 års erfaring og kendskab til den datadrevne og tekniske del af Microsofts platform, er han med til at understøtte kundernes datadrevne forretning og hjælpe dem godt igennem deres digitale transformationer. Brian er 100% autodidakt og med et hav af certificeringer og anerkendte kurser i bagagen. Brian har været i ProActive siden 2017.

Brian Bønk

                     Lise Lystlund                                                                                      Brian Bønk Rueløkke

Ole Vind

Ole har været IT-konsulent og udvikler siden 1998, med speciale i Microsoft Dynamics CRM og webudvikling. Ole er erfaren i alle aspekter af udvikling af CRM /xRM-løsninger baseret på Microsoft CRM.

Ole har været ansat i ProActive siden 2015. 

Ole

Michael Joensen

Michael Joensen er en løsningsarkitekt med erfaring indenfor Unified Communications. Med mere end 15 års erfaring indenfor Unified Communications har Michael oparbejdet solidt kendskab til Exchange, Lync/Skype for Business samt Office 365.


Michael er uddannet Datamatiker og har været i ProActive siden 2017.

Michael

       Ole Vind                                                                                                                      Michael Joensen