Vi har fokus på din personlige udvikling og faglige kompetenceudvikling.

Tilbage

Karriere hos ProActive

Hos ProActive er der ’højt til loftet’; her værdsætter vi, at vores kollegaer tænker stort og kommer med kreative ideer til, hvordan vi løbende kan udvikle vores forretning.

Vi bestræber os på at være de bedste inden for vores branche. Derfor er arbejdsmiljøet hos ProActive præget af samarbejde, højt ambitionsniveau, faglighed og professionalisme. Samtidigt vægter vi en uformel omgangstone og et behagligt arbejdsmiljø, hvor der er plads til afslappende social adspredelse.

ProActive er en moderne vidensdelende virksomhed, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af faglige kompetencer og ansvarsområder. Vi anser videndeling og samarbejde for at være de vigtigste midler til at udvikle vores kompetencer, løsninger og organisationskultur.

Hos ProActive har vi høj fokus på en struktureret tilgang til hver enkelt kollegas personlige udvikling og faglige kompetenceudvikling.

Vælger du en karriere hos ProActive, vælger du samtidigt at være en del af Danmarks førende Microsoft konsulenthus og en del af et professionelt fællesskab med høje ambitioner.

Hvis du vil vide mere om ProActive som arbejdsplads kan du følge os på Linkedin, Twitter, Facebook og YouTube og blive løbende opdateret omkring ledige stillinger, nyheder og arrangementer. Du vil også kunne få et nærmere indtryk af dine måske kommende kollegaer og vores sociale aktiviteter.

ProActive på Linkedin  ProActive på Twitter  ProActive på Facebook  ProActives YouTube kanal