HR Student Assistant

Er du studerende, og interesserer du dig for rekruttering, employer branding og organisationsudvikling? Har du lyst til at understøtte et IT-konsulenthus i rivende udvikling og dykke ned i de mest aktuelle IT-kompetencer? I vores HR-team har vi bl.a. et stort fokus på at tiltrække og rekruttere de bedste IT-profiler, og vi søger derfor en HR Student Assistant, der kan hjælpe os med at lykkes med dette.

Hvad du får mulighed for    

Som HR Student Assistant vil du først og fremmest blive oplært i vores rekrutteringsproces, hvor du vil få et indblik i hele forløbets gang i praksis. Du får mulighed for at deltage i alle elementer heraf, lige fra at finde de rigtige kandidater til at byde dem velkommen på kontoret. Du kommer til at samarbejde med og supportere både managers og team leads undervejs i rekrutteringsforløbet. 

Til at starte med vil dine arbejdsopgaver primært være indenfor rekruttering, dvs.: 

 • Kompetenceafklaring 

 • Kandidattiltrækning på diverse jobsites  

 • Identificering af mulige kandidater via LinkedIn  

 • Registrering af HR-data

 • Udarbejdelse af stillingsopslag  

 • Diverse Ad hoc-opgaver   

På sigt vil du få mulighed for at præge din egen rolle, og dine arbejdsopgaver vil udvikle sig over tid med udgangspunkt i forretningens behov samt din faglige og personlige profil. Det kunne f.eks. være opgaver indenfor employer branding, onboarding, medarbejderudvikling eller personalejura. Det er målet, at du bliver fastansat efter endt studie, hvilket vi indtil videre er lykkedes ret godt med. 

Til dagligt vil du blive en del af et HR-team bestående af en HR Manager og to HR Consultants. Teamet varetager alt fra tungere administrative opgaver til både mindre og større udviklingsprojekter, og derfor sætter vi pris på en uformel omgangstone og at løfte i flok.  

Hvad forventer vi    

Vi ser gerne, at du: 

 • er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse og har minimum et år tilbage af studiet. Du læser eksempelvis, men ikke begrænset til: HA.psyk./cand.merc.psyk, cand.merc.soc, cand.merc.HRM, cand.merc.jur eller stud.psyk

 • er samarbejdsvillig og imødekommende   

 • er nysgerrig, og kan trives i et lærende miljø   

 • er komfortabel med at tage initiativ, og ikke bange for at gå forrest i opgaveløsningen  

 • er fællesskabsorienteret, og ser dig selv og dit bidrag som en del af helheden  

Det kan være en fordel, hvis du har erfaring med rekruttering, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har lyst til at give dig i kast med det. 

Vi forventer, at du kan arbejde ca. 15-20 timer om ugen, men selvfølgelig med mulighed for at holde fri i forbindelse med eksamensperioder. Det finder vi ud af at tilrettelægge på en god måde. 

Hvem er vi  

ProActive er en IT-konsulent virksomhed, som primært leverer til landets største og mest ambitiøse private og offentlige virksomheder. ProActive er landets førende Microsoft partner indenfor alle områder af Microsoft. Vi er omkring 250 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, Aalborg, Odense og København. Hos ProActive værner vi om en kultur, hvor der er højt til loftet, plads til forskelligheder og hvor en uformel omgangstone er i højsædet. Vi er en virksomhed med fokus på faglig- og personlig udvikling, så sparring og interessefællesskaber er en naturlig del af vores hverdag.  

Ansøgning   

Send din ansøgning og CV til job@proactive.dk og anfør ”HR Student Assistant” i emnefeltet. Vi interviewer løbende, og fortsætter til vi har fundet den rette kandidat.   

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du også velkommen til at kontakte Karoline Faurby på tlf. 4130 4340 / e-mail: kbj@proactive.dk eller Saeeda Rahimi på tlf. 5276 8116 / e-mail: sara@proactive.dk 

 • Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale  

 • Omfang: 15-20 timer om ugen 

 • Arbejdslokation: Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C