Full-stack Developer

Vil du være en del af det bedste og mest innovative produktudviklingsteam i mands minde? Vil du sætte dit præg på produkter til nogle af de største offentlige og private virksomheder i Danmark? Så kan du være præcis den udvikler, vi er på udkig efter!

Vi er et team, som består af dygtige udviklere, UX’ere og DevOps-specialister og vi er på udkig efter endnu en kompetent udvikler med hang til frontend-udvikling, der har lyst til at være en del af vores team! Du kommer til at indgå i vores produktteam, hvor du skal være med til at udvikle, forbedre og designe vores produkter. Niveauet er højt, og dine kollegaer er i blandt de bedste inden for deres fag. Vi arbejder sammen på at udvikle de bedste produkter og løsninger til vores kunder, og vi bryster os af, at vores produkter er værdiskabende for vores kunder.

Om dit kommende job

Vi er på udkig efter en teamplayer, som både kan være en værdifuld kollega, og som kan løse komplekse udfordringer på egen hånd. Vi arbejder sammen som et team for at opnå vores mål, og vi er afhængige af hinandens ekspertise.

Dit fokus vil være at:

  • Udvikle avancerede frontend-applikationer og komponenter
  • Anvende og forstå forskellige API’er og platforme

Du kommer til at deltage i mange aspekter af udviklingsprocessen, og du kommer til at anvende teknologier, som du aldrig har arbejdet med før.

Om dig

Vi ser gerne, at du

  • Er en dygtig udvikler med hang til frontend-udvikling
  • Har udviklet forretningskritiske applikationer ved brug af frontend-frameworks, såsom React
  • Har flere års erfaring med webudvikling
  • Har en god forståelse for generelle udviklingsprincipper, og har tidligere været involveret i både frontend-udvikling, samt udvikling af forretningslogik, datalag og data design.

Vi forventer ikke, at du har kendskab til eller erfaring med alle de teknologier, vi bruger i dag. Vi ser hellere, at du er hurtig til at tilegne dig ny viden og kan lide at springe ud i nye teknologier. Det er dog en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende teknologier og platforme:

  • React
  • TypeScript
  • Azure
  • (SharePoint)

Vigtigst for rollen er, at du bliver motiveret af at udvikle produkter, der gør en forskel hos vores kunder!

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos ProActive bliver du en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra receptionisten til CEO’en. Vi værner om en kultur hvor der er højt til loftet, plads til forskelligheder og hvor en uformel omgangstone er i højsædet. Vi er en virksomhed med fokus på faglig og personlig udvikling, så sparring og interessefællesskaber er en naturlig del af vores hverdag – dette indgår både i udvikling af best practice og i udvikling af løsninger til vores kunder. Du vil derfor hurtigt opdage at vores værdier ikke bare er noget vi prædiker, men noget som vi rent faktisk efterlever!

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Og mener du, at du kan gøre en forskel hos ProActive, så send dit CV til job@proactive.dk og notér "Kandidat - Full-stack developer" i emnefeltet.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Brinch på telefon 6069 0900 eller e-mail Niels.Brinch@proactive.dk