Consultants & Architects

Til vores Cloud, Infrastructure & Security team søger vi Cloud konsulenter og Solution arkitekter som har lyst til at være med på den spændende rejse, vi er på! Vi søger til vores kontor i København, Odense, Aarhus & Aalborg.

Hvad kan vi tilbyde dig?

I ProActive beskæftiger vi os næsten udelukkende med Microsoft teknologi, herunder primært cloud delen. For Cloud, Infrastructure & Security teamet indebærer det blandt andet Office365 (Exchange Online, OneDrive for Business), Modern Workplace (Intune, AIP, Azure AD Premium, Windows 10 m.m.) og Azure (IaaS og PaaS). Herudover er der også forskelligartede andre konsulentopgaver, afhængig af vores kunders behov. Konkrete projekter er typisk etablering af hybrid setup og migrering af brugere, data og applikationer til skyen.

Roller

 • Som Solution arkitekt er man mindre forretningsfokuseret og mere fokuseret i teknologien, men har fortsat kundens forretning og behov for øje når der designes og implementeres løsninger.
 • En Solution Architect på Modern Workplace/ Teams/ Communications fronten, hvor du vil stå for implementeringen af cloud baserede telefoni løsninger, f.eks. med Zylinc eller integreret med Teams.
 • Som Cloud konsulent er det primære fokus at implementere løsninger for kunderne.

Det afgørende er ikke hvorvidt, du kan se dig selv i en af ovenstående roller men, at du brænder for Microsoft teknologi. Resten finder vi ud af til samtalen.

Ansøgning

Send dit CV eller et link til din opdaterede LinkedIn profil (ingen ansøgning) til job@proactive.dk og anfør ”Kandidat – ClS, (Lokation)” i emnefeltet.

Hvis du vil vide mere om teamet eller stillingerne, er du velkommen til at kontakte manager Gert Taller på telefon 3116 8002 eller e-mail gert.taller@proactive.dk

 • Stilling: Cloud Consultant, Solution Architect
 • Tiltrædelse: Snarest mulig eller efter aftale
 • Omfang: Fuldtid
 • Arbejdslokation:
  > København: Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C
  > Odense: Kochsgade 31D, 2. sal, 5000 Odense C
  > Aarhus: Åbogade 15, 8200 Aarhus N
  > Aalborg: Stigborgsvej 60, 9400 Nørresundby