Ambitiøs Cloud, Infrastructure & Security Studentermedhjælper

Drømmer du om at gøre karriere indenfor IT-branchen, som eksempelvis forretningskonsulent, projektleder eller produktejer? Så kan denne stilling være første skridt mod at realisere dette hos ProActive.

Dit job

Vi søger en studentermedhjælper til vores Cloud Infrastructure & Security team, der kan hjælpe os med at blive endnu bedre. Du vil få mulighed for at:

  • Tage delansvar for vores CRM-anvendelse og optimere forretningen gennem brugen af CRM
  • Agere projektsupport for vores projektledere, og bl.a. udarbejde, opdatere og rapportere på projektplaner og økonomi
  • Tage ejerskab for ressourceallokeringen til kundeprojekterne

Udover dette vil din dagligdag byde på nogle administrative opgaver, som f.eks. oprydning i IT-systemer, vedligehold af dokumentstrukturer, fakturering, videoredigering og planlægning af team-events. Igennem disse administrative opgaver sikrer vi, at du allerede fra starten får opbygget et solidt kendskab til- og forståelse for ProActives forretning. Ovenstående arbejdsopgaver tilpasses over tid, for at sikre at du sidder med arbejdsopgaver, der ligger sig op af din ønskede fremtidige rolle i ProActive.

Vi tilbyder

I ProActive er der ikke langt fra receptionisten til CEO’en, og derfor kan vi allerede fra starten sikre, at du får et stort ansvar. Ydermere har vi stor fokus på at investere i vores medarbejdere, og håber derfor også at du vil fortsætte i ProActive efter endte studier. Dermed tilbyder vi dig mulighed for allerede nu at starte din karriere indenfor IT-branchen hos ProActive.

Stillingen tilbyder en arbejdstid på 10-15 timer om ugen på vores kontor på Frederiksberg, men med mulighed for tilpasning til dig. Du vil opleve stor fleksibilitet både ift. eksamensperioder og dine arbejdstider i hverdagen. Du vil få en computer, hvor du til tider vil kunne arbejde hjemmefra, eller udnytte mellemtimer på dit studie.

Om dig

Du er:

  • I gang med relevant uddannelse, f.eks. indenfor IT, kommunikation eller projektledelse
  • Har gennemført dit første år af din relevante uddannelse
  • Erfaren med at påtage opgaver selvstændigt og selv føre dem til dørs

Vi forestiller os desuden, at du som person er ambitiøs, ansvarlig og har en stærk forretningsmæssig forståelse indenfor processer, kommunikation og forretningsgange. Din profil som beskrevet sikrer os, at du er bedst klædt på til på sigt at kunne varetage en rolle som f.eks. konsulent, projektleder eller produktejer i ProActive.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til job@proactive.dk og anfør ”CIS Studentermedhjælper” i emnefeltet. Vi interviewer kandidater løbende, og fortsætter til vi har fundet den rette kandidat. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristina Sørensen Hilleke på telefon 4240 8562 eller e-mail ksh@proactive.dk

  • Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale
  • Arbejdslokation:Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C
  • Omfang: 10-15 timer om ugen