Til møde med Max

Karriere

Hvorfor ProActive

10+

nationaliteter

nationaliteter

23

år i branchen

Red

41

gennemsnitsalder

alder

28

Microsoft priser

Red

250+

medarbejdere

employees

4

lokationer

Red

Faglighed

ProActive er ikke blevet certificeret Microsoft Guld Partner af sig selv. Det skyldes en dyb forretnings- og produktforståelse, der kommer af vores medarbejderes store engagement og høje faglighed. Hos ProActive bliver man en del af en virksomhed, hvor vi har vidt forskellige baggrunde, men er fælles om en ambition: ”Thinking Your Business”.

Vi er cirka 250 medarbejdere, der inspirerer hinanden til at være entreprenante, og vi bruger hinanden flittigt som sparringspartnere og inspirationskilder. Sammen udfordrer vi kunderne og hinanden og skaber innovative løsninger hos nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder. 

Personlig udvikling

Hos ProActive har vi fokus på vores medarbejderes personlige udvikling. Grundet de mange tværfaglige projekter eksponeres du hurtigt for flere af forretningens løsningsområder, hvilket giver rig mulighed for at lade sig inspirere af forskellige teknologier, projektværktøjer og arbejdsgange. En struktureret tilgang til udvikling muliggør skift mellem teams, niveauer og roller.

 

Stærke relationer

De mange samarbejder vi har på tværs af forretningen og den vidensdeling der foregår, lader sig gøre på grund af de gode relationer, vi har til hinanden. Det skaber et behageligt arbejdsmiljø.
Alle værdsættes og respekteres som kollega såvel som menneske, og vi tilbyder derfor også fleksible rammer, så du har mulighed for at planlægge din arbejdsgang på en måde, der er kompatibel med din hverdag.

 

Medarbejdere 

Mød et udsnit af de forskellige profiler, der arbejder i ProActive.

Brian Zhang Larsen, Principal Consultant

8+ år hos ProActive ● 15 års erfaring med løsningsdesign og arkitektur ● 9 års erfaring med Intranetløsninger ● 11 års erfaring med Enterprise Content Management (ECM)

Brian Zhang Larsen

Michael Joensen, Senior Architect

3+ år hos ProActive ● 8+ års erfaring med Office 365 ● 15+ års erfaring med Exchange ● 10+ års erfaring med Lync/Skype/Teams

Michael Joensen

Lars Petersen - Senior Architect

3+ år hos ProActive ● 25+ års erfaring med drift af større/mindre miljøer ● 20+ års erfaring med Unix/Linux/m.m. ● 3+ års erfaring med Microsoft Azure

Lars Petersen

Kim Hagelskjær

"ProActive mestrer at byde gamle kollegaer velkommen hjem – og der er mulighed for at prøve kræfter med forskellige roller. Der dyrkes en ’unboss’ ledelsesstil, hvor det er op til den enkelte at gribe chancen."
(fra IT Specialist til Senior Business Consultant)

 

Kim Hagelskjær

Pernille Bernth

“ProActive har et fint fokus på personlig og faglig udvikling, hvilket giver en helt naturlig avancering, det er ikke bare et spørgsmål om år”

(fra Business Consultant til Senior Business Consultant) 
Pernille Bernth

Ole Vind

"ProActive's åbne ledelseskultur inspirerer til faglig og personlig udvikling, og det har været naturligt for mig at tage større ansvar i takt med at jeg har udviklet mine kompetencer."

(fra Senior Architect til Principal Architect)
olevind

Lise Lystlund

"Jeg kan godt lide, at folk i ProActive både er specialiserede og nørdede samtidig med, at vi kan samarbejde på tværs af teams og fagligheder. På den måde kan man få lov til at aktivere sin egen faglighed i et bredt perspektiv og dermed skabe nogle spændende løsninger." (Data & Analytics Consultant)

Lise Lystlund

Brian Bønk Rueløkke

"Teamet bag de datadrevne leverancer i ProActive er i rivende udvikling og team-ånden med stort samarbejde bulder frem. Det er en spændende rejse vi er i gang med, og det understøttes i stor stil af god ledelse og højt til loftet" (Principal Architect)

Brian Bønk

Kontakt

Peter
Peter
Skjødt
COO og Partner
+45 41 72 33 65
peters@proactive.dk

Ledige stillinger

Application Innovation

Business Applications

Cloud, Infrastructure & Security

Data & Analytics

Engagement Management

Managed Services

Modern Workplace