Dyp tæerne i... Microsoft Teams

03. aug 2020
Hvis man skal nævne ét program, der var på alles læber i foråret 2020, er det Microsoft Teams. Med coronaens pludselige indtog i det danske samfund, rykkede danskerne deres arbejdsstationer hjem bag hjemmets fire vægge, og virksomhederne måtte derfor finde nye måder, hvorpå der kunne samarbejdes på trods af den fysiske distance. Svaret blev for mange Teams.

I denne uge kan du blandt andet finde webinarer om overgangen fra Skype for Business til Teams, hvordan du bruger telefoni-delen i programmet og hvordan du sikrer de bedste rammer for jeres brug af Microsoft Teams. Du kan læse om, hvordan flere kommuner har benyttet Teams til at afholde virtuelle byrådsmøder. Og så kan du finde en guide til, hvordan du skaber dine egne brugerdefinerede baggrunde til dig og dine kollegaer.

God læselyst!
ProActive
Marketing
Microsoft Teams
Teams

Hvad er Teams?

Få en oversigt over Microsoft Teams

Nyheder

ProActive har hjulpet mange virksomheder med at udrulle og adoptere Teams. Læs blandt andet om hvordan Teams har hjulpet Skanderborg Kommune med at holde virtuelle byrådsmøder, eller hvordan vores læringsplatform ProActive Learning hjalp Aarhus Universitet med at implementere Teams hos 10.000 ansatte. 

COVID-19 har accelereret det digitale demokrati i Skanderborg Kommune

Da Skanderborg Kommune som konsekvens af Corona-epidemien skulle afvikle deres planlagte borgermøder digitalt,  faldt valget på “Teams Live Events”, der i forvejen var inkluderet i deres Microsoft 365-licenser.

Skanderborg kommune

Horsens Kommune oppe at køre med Teams på rekordtid

Lynhurtig udrulning af Microsoft Teams til byrådsmedlemmer i Horsens Kommune.

Horsens Kommune

Vestas gennemfører succesfuld adaption af Microsoft Teams

Vestas fortsætter succesfuld adoption af Office 365, og udruller denne gang Microsoft Teams som et samlingspunkt for samarbejde og kommunikation for mere end 18.000 medarbejdere.

Vestas

TAJCO understøtter adoption af Teams med ProActive Learning

ProActives læringsplatform, ProActive Learning, blev en velkommen genvej for TAJCO’s medarbejdere til at blive klogere på mulighederne med Microsoft Teams.

Tajco

ProActive Learning hjælper Aarhus Universitet med at gøre Teams til det foretrukne samarbejdsværktøj

Som en konsekvens af Corona epidemien, lancerede Aarhus Universitet med kort varsel Microsoft Teams.

Aarhus universitet

ProActive udruller Teams hos flere end 40 kunder på kun 20 dage

Indenfor 20 dage har ProActive hjulpet over 40 virksomheder, kommuner og offentlige arbejdspladser med at opsætte hjemmearbejdspladser gennem brugen af Microsoft Teams.

Microsoft Teams
Læs mere her

Lynhurtig udrulning af Microsoft Teams

Skal I lynhurtigt have etableret en effektiv hjemmearbejdsplads i Microsoft Teams for jeres medarbejdere?

Microsoft Teams udrulning
Læs mere her

Broadcast

Vi har samlet alle vores broadcast om Teams, som går dybden med de fleste facetter af programmet. 

Hvorfor Teams fremfor Skype for Business?

Hvorfor bør man vænne sig til at bruge Microsoft Teams i stedet for Skype for Business? Microsoft Teams er i den grad blevet ført frem som vidunderværktøjet i den digitale værktøjskasse. Ikke mindst når vi snakker om online telefoni og virtuelle møder. Men er det nu også så fantastisk, som alle siger, og hvorfor kan vi ikke bare fortsætte med at bruge Skype for Business, som vi har vænnet os til?

Migrering fra Skype for Business til Microsoft Teams

Hvordan gør man skiftet fra Skype for Business til Teams til en god oplevelse for brugerne? Hvorfor bør man vænne sig til at bruge Microsoft Teams i stedet for Skype for Business? I denne broadcast undersøger vi de fordele og potentielle ulemper, der kan ligge i processen med at flytte brugerne over i den nye verden.

Skab de bedste rammer for jeres brug af Microsoft Teams

Med Microsoft Teams er det lettere end nogensinde at kommunikere og arbejde sammen i organisatoriske teams eller projekt teams. Mulighed for at chatte med både interne og eksterne personer, videomøder, smart dokumentdeling, integration af apps m.v. giver uanede af muligheder

Succesfuld brugeradoption af Microsoft Teams

Hvordan sikrer man, at både organisationen og brugerne får det optimale udbytte af Teams? Microsoft Teams er ikke blot et nyt navn for Skype for Business. Det er en helt ny platform for kommunikation, samarbejde og deling mellem såvel virksomhedens ansatte, som med eksterne interessenter. Potentialet i Teams er enormt, men forudsætter, at slutbrugerne begynder at arbejde på nye måder. Slutbrugeradoption er derfor et kritisk element i værdirealiseringen af Microsoft Teams.

Den moderne hjemmearbejdsplads med Microsoft Teams

Skal du og dine kollegaer hurtigst muligt få samarbejdet til at glide hjemmefra med Microsoft Teams? Så se med på denne Live Broadcast.

Den moderne hjemmearbejdsplads med Microsoft Teams #2

Vi modtog langt flere spørgsmål fra jer deltagere, end vi kunne nå at svare på til vores sidste broadcast om Den moderne hjemmearbejdsplads med Microsoft Teams. Derfor har vi besluttet at følge op med at holde en ekstra broadcast, hvor vi svarer på de spørgsmål, som kræver ekstra uddybning og demonstration i Microsoft Teams.

Telefoni i Microsoft Teams

Med Microsoft Teams og Direct Routing er det blevet muligt for både offentlige og private virksomheder, at flytte al deres telefoni i skyen. De gamle PBX’er, og kilometervis af patch-kabler, kan komme på en velfortjent pension, og brugerne kan nyde en moderne softphone med masser af funktioner.

Microsoft Teams Live Events

Flere og flere virksomheder afholder ”All Hands-møder”, hvor medarbejderne kan blive opdateret på status og planer og måske få en hårdt tiltrængt peptalk. Anvender I allerede i dag Microsoft Office 365, inkluderer jeres abonnement sandsynligvis tjenesten Teams Live Events, som giver mulighed for at afholde webcasts med op til 10.000 deltagere.

Virtuelle byråds- og borgermøder med Microsoft Teams

I denne broadcast, vil ProActive og firmaet bag FirstAgenda (Ditmer) i fællesskab prøve at give et bud på, hvordan kommunens interne samarbejds- og kommunikationsplatform også bliver platform for en åben, engagerende og fleksibel dialog med borgere og andre interessenter i det politiske arbejde.

Tilbyd dine ansatte kurser i Microsoft Teams med vores e-læringskurser

Undervisning
Læs mere her

Blogindlæg

Få gode tips og tricks til brugen af Teams. 

4 tips vi gerne ville have kendt fra starten med Teams

Tips til, hvad der hjælper os i dagligdagen med Teams. 

Teams

Teams: Hvornår skal jeg oprette et team? Hvilke kanaler har jeg brug for?

Få råd og vejledning til en mere dybdegående brug af Teams.

Teams

Bliv skarpere på fjernundervisning med Microsoft Teams for Education

Se disse videoer og bliv klogere på, hvordan I får det bedste ud af Microsoft Teams.

Education

Har Microsoft Teams slået intranettet ihjel?

I denne blogpost kigger vi lidt nærmere på, hvilken rolle intranettet spiller nu, og hvordan det kan spille sammen med de andre platforme.

Teams og intranet

Guide: Giv jeres interaktive møder nyt liv med Microsoft Teams baggrunde

Med brugerdefinerede baggrunde i Teams er det nu blevet muligt at udarbejde egne baggrunde.

baggrunde

Corona, konkurrence og agil udvikling - Fra 4 til 49 på tre måneder

Dagligdagen efter Covid-19 bliver ikke den samme. Epidemien har tvunget os til at arbejde – og samarbejde – på nye måder. 

Modern Work
Jørgen Rahbek
Jørgen
Rahbek
Sales Executive
+45 40 90 41 49
jorgen.rahbek@proactive.dk

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.
Modern workplace