Sommerfordybelse uge 31: Beskyt din virksomhed

02. aug 2021
I årets sidste sommertema zoomer vi ind på IT- og cloudsikkerhed. Sikkerhed er på mange virksomheders agenda i øjeblikket, og heldigvis tilbyder Microsoft en række sikkerhedstjenester, som dækker alle de sikkerhedsbehov en virksomhed måtte have. I denne uge kan du blandt andet blive klogere på, hvordan henholdsvis Varde Kommune og Vikingbus har styrket deres sikkerhed med Microsofts værktøjer.
ProActive
Marketing
Sommerfordybelse: Uge 31
Sommerfordybelse: Uge 31

Varde Kommune styrker sikkerhed og compliance med Microsoft 365

Varde Kommune har en Microsoft 365 first strategi. Det betyder, at når der skal implementeres nye IT-løsninger i kommunen, så kigger man altid på, om hvorvidt de kan implementeres med Microsoft 365, 

Varde Kommune
Læs mere

Vikingbus mindsker nedetid ved løft af hele deres teknologiske platform

ProActive har overtaget driften fra de forskellige selskabers eksisterende driftsleverandører og i den anledning moderniseret og strømlinet på flere områder.

Vikingbus
Læs mere

Azure Sentinel – udnyt AI til at stoppe trusler, før det for sent

Azure Sentinel er en cloudbaseret SIEM-løsning, der ved hjælp af kunstig intelligens skaber et overblik over de vigtigste sikkerhedsadvarsler, så du kan bruge jeres tid, der hvor den giver størst sikkerhedsmæssig værdi.

Secure deployments to the cloud using Azure DevOps

Azure DevOps is a very complex tool and we will not be able to cover all features in 30/45 minutes. However, we will try to touch base on some of the key areas and give some tips and tricks that will help you drive your cloud deployment further.

Microsoft 365 Security Assessment

På denne broadcast stiller vi skarpt på, hvad Microsoft tilbyder af sikkerhedsværktøjer, og viser hvordan I effektivt beskytter jeres identiteter, applikationer, data og enheder mod hacking. Undervejs vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til vores sikkerhedseksperter.

Secure Remote Work

I denne udsendelse gennemgår vi de største fordele ved at få leveret cloud services fra Microsoft og deler ud af vores praktiske erfaringer med Microsofts sikkerhedsværktøjer, som I kan bruge til at sikre Secure Remote Work.

Beskyt din virksomhed mod cybertrusler med Microsoft Security og MITRE Att&ck

Hvordan sammensætter du en sikkerhedspakke, der dækker din organisations særlige sikkerhedsbehov og beskytter jer imod trusler på tværs af enheder, identiteter, apps, data og cloudmiljøer? Det giver vi et svar på i denne broadcast.

Læs også de andre sommertemaer

Vil du vide mere om IT sikkerhed?

Jesper
Jesper
Johansen
Director - Cloud, Infrastructure & Security
+45 22 49 00 94
jesperj@proactive.dk

Cloud, Infrastructure & Security

Flyt virksomhedens data og applikatoner i skyen og høst fordelene ved øget fleksibilitet og store besparelser på drift og softwarelicenser.

Cloud Infrastructure
Se vores løsninger inden for Cloud, Infrastructure & Security

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.
Cloud, Infrastructure & Security