Sommerfordybelse uge 30: Optimer dine marketings- og salgsaktiviteter

26. jul 2021
Denne uges tema er Dynamics 365. Dynamics 365 er en sammenhængende og fleksibel platform til styring af kommunikation og relationer til virksomheders kunder eller organisationers medlemmer, klienter eller borgere. Dynamics 365 kan bruges i forbindelse med mange forskellige arbejdsområder, og i denne uge kan du få et indblik i hvilke. Du kan blandt andet læse om Roll-o-Matic og hvordan de optimerer deres salgsprocesser med Dynamics 365, og så kan du dykke ned i vores mange broadcasts om emnet.
ProActive
Marketing
Sommerfordybelse uge 30
Sommerfordybelse uge 30

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet professionaliserer marketingindsatsen med Dynamics 365 Marketing.

Aalborg Universitet

Roll-o-Matic

Roll-o-Matic optimerer deres salgsprocesser med Dynamics 365. 

Roll-o-Matic

Broadcasts

Nye forretningsmuligheder med Microsoft Business Applications

ProActive 350 abonnenter Har du overblik over, hvilke nye spændende forretningsudviklende muligheder Microsoft Business Applications kan være med til at skabe for din virksomhed? Udnytter din forretningsmodel disse muligheder og har du taget højde for potentialet i din virksomheds IT- og digitaliseringsstrategi?

Ready2Sell med Dynamics 365

Vil du se, hvordan du får det totale overblik over dine kunderelationer og salgsaktiviteter? Og vil du se, hvordan du kan komme i gang med en køreklar Dynamics 365 løsning på 2 uger? På denne broadcast viser vi, hvordan du kan løfte din forretning, dine salgs- og marketingaktiviteter ind i den digitale tidsalder på en hurtig måde og for en relativ lille investering.

Brug SMS-beskeder i din kundekommunikation via Dynamics 365

SMS-beskeder er verdens hurtigste form for kommunikation og kan blive et fantastisk værdifuldt supplement til din kundekommunikation og service. På denne broadcast præsenterer vi dig for de mange fordele din virksomhed kan få ud af at bruge SMS-beskeder i jeres kommunikation, og hvordan det kan styres fra jeres Dynamics 365 Customer Engagement system.

Udnyt Virtual Agent og AI til at yde den bedste kundeservice

I denne udsendelse gennemgår vi de forskellige muligheder for at digitalisere og understøtte arbejdet med kunderelationerne i både salg og service ved effektiv udnyttelse af AI, Virtual Agents og chatbots i Dynamics 365.

Dynamics 365 Customer Insights

Dynamics 365 Customer Insights hjælper din virksomhed med at opnå øget indsigt i jeres kunder, baseret på den data de efterlader sig på dine digitale kanaler.

Produktionsvirksomheder

Hvorfor produktionsvirksomheder har brug for en virkelig relevant salgstilgang.

Hvorfor produktionsvirksomheder har brug for en virkelig relevant salgstilgang

Customer Insights

Customer Insights – dit samlede 360 graders overblik over dine kunder. 

Customer Insights

Du kan også gå i dybden med vores andre sommertemaer

Business Applications

Applikationer der effektiviserer jeres forretning med løsninger baseret på Dynamics 365, Project Online og Power Platform.

Business Applications
Se vores løsninger inden for Business Applications

Vil du vide mere om Dynamics 365?

Michael Schmidt
Michael
Schmidt
Director
+45 41 30 42 69
michael.schmidt@proactive.dk

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.
Business Applications