Dyp tæerne i... Internet-of-things

20. jul 2020
Med Internet of Things – eller IoT – kan man opnå helt nye indsigter i forskellige produkter, ydelser og processer. IoT dækker over små enheder, der er indlejret i eller koblet på fysiske ting for at indsamle og udveksle data via internettet.

Disse nye indsigter kan I bruge til at transformere hele eller dele af jeres forretning – forny jeres produkter, optimere jeres processer, engagere jeres kunder eller gøre jeres medarbejdere endnu mere produktive og tilfredse.

I denne uge kan du blive lidt klogere på, hvad denne nye dataindsamlingsteknologi kan, og hvordan man kan benytte den til at effektivisere arbejdsgange i både offentligt så vel som privat regi. Læs blandt andet om, hvordan Hedensted Kommune indsamler data om vandstande og vejtemperaturer ved hjælp af IoT til gavn for borgerne og miljøet.
ProActive
Marketing
Internet-of-things
IOT

Nyheder og blogindlæg

Læs om hvordan IOT - Internet of Things - er fremtiden indenfor dataindsamling- og bearbejdning, og lær mere om, hvordan flere offentlige instanser allerede benytter det til at optimere deres indsamlingsprocesser. 

Lær mere om IOT her

Hedensted Kommune træffer databaserede beslutninger med IoT

Hedensted Kommune indsamler data om vandstande og vejtemperaturer ved hjælp af IoT til gavn for borgerne og miljøet.

Hedensted Kommune
Læs mere her

Industriel IoT – fra tanke til handling

Der er store potentialer og konkurrencefordele forbundet med at digitalisere produktion og indsamle og bearbejde produktionsdata. Udfordringen er ikke længere at samle de enorme mængder data, men derimod at omsætte de rette data til fremtidens Industri 4.0 platform.

IOT
Læs mere her

Region Syddanmark vil forbedre danskernes sundhed med IoT og data

Region Syddanmark har fået udviklet app’en Data Donor til at indsamle adfærdsdata for at forbedre danskernes sundhed.

Region Syddanmark
Læs mere her

Broadcast

Se vores broadcast, der går i dybden med hvordan den indsamlede data fra Internet of Things, kan benyttes i forbindelse med henholdsvis Field Service og beslutningsstøtte i kommuner. 

Connected Field Service med IoT

Connected Field Service gør det muligt for din virksomhed at optimere ressourcer og øge effektiviteten markant i jeres field service med en langt bedre kundeoplevelse til følge.

Få bedre beslutningsstøtte i kommunen med IoT data

På denne broadcast kan du blandt andet høre om, hvordan Hedensted kommune bruger realtidsdata fra vandstandsmålinger i åer og vandløb til at forebygge og informere kommunens borgere og erhvervsdrivende om mulige oversvømmelser.

Michael Schmidt
Michael
Schmidt
Director
+45 41 30 42 69
michael.schmidt@proactive.dk

Bliv kontaktet!

Udfyld formularen, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for netop din organisation.
Cloud, Infrastructure & Security