Tilbage

OneNote: dit nye yndlingsværktøj

Du kender nok OneNote, som et af de mange værktøjer, der er fulgt med i din Office pakke, men har du taget det i brug endnu?

I en kommende række af blogindlæg, vil vi præsentere dig for nogle af de mange funktioner og værktøjer man kan gøre brug af i OneNote.

OneNote
 
Hvis du er studerende, forsker eller generelt bare arbejder meget på din computer, har OneNote potentialet til at blive dit nye yndlingsprogram - følg med her på bloggen og se hvorfor.
 
I de kommende indlæg vil vi fokusere på brugerens rolle. Det vil sige, at vi vil starte med at præsentere en stribe af spændende funktioner i OneNote, som særligt studerende kan nyde godt af. Hernæst vil vi se på OneNote for business, og til sidst tage et mere generelt blik på værktøjet.
 
Om du passer ind i den ene eller den anden rolle, skal vi nok præsentere dig for noget, som kan gøre lige præcis dit arbejde lettere og mere effektivt.
 
OneNote er tilgængeligt på (næsten) alle platforme og enheder, så om du har Android eller iPad, PC eller MAC - det er bare at gå i gang.
 
Vi glæder os til at præsentere dig ordentlig for OneNote, men hvis du slet ikke kan vente, så besøg OneNote's officielle hjemmeside her link: https://www.onenote.com/.