Alle arrangementer
Netværk

Viden & Vin

Kom og se de seneste Data Science- og Machine Learning features i Power BI over et glas vin.

27. sep. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
ProActive, Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg 27. september kl. 15:30 - 19:00

Vi afholder Viden & Vin netværksarrangement, hvor vi deler tips & tricks til de seneste nye features i Power BI. Der vil blive serveret vin, vand og snacks, og efter de faglige indslag af hver 30 minutter, vil der være mulighed for at networke og stille spørgsmål til vores konsulenter.

Hvordan kommer man godt i gang med Power BI som Data Science tool og finder indsigtsfulde svar, uden et stort data scienceprojekt?

Emilie Lundblad, Senior Business Consultant for Data & AI, demonstrerer hvordan man nemt og hurtigt, kan tage de første spadestik til Data Science og data discovery igennem visualiseringer i Power BI.

Der vil blive delt viden om og demonstreret visuals som key influencer visual, men også en lang række visuals på tidserier, forecasting, clustering og correlations.

Dette er med til at synliggøre trends, tendenser og korrelationer på fx kunders købsadfærd, salgstrends eller fx flaskehalse i supply chain, så man hurtigt kan dele viden om, hvor der er potentiale for at skabe forbedringer. Således kan man langt hurtigere finde de områder i organisationen, hvor data science kan skabe reel forretningsværdi og understøtte en datadrevet forretningsstrategi.

ProActive demonstrerer Power BI Accelerator til Navision til controlling

Hvordan kan Power BI bruges til økonomistyring, og hvordan kommer vi fra statiske rapporteringslag til dynamiske månedlige analyser?

Hvordan kan Power BI hjælpe til at erstatte de rutinemæssige kontroller og arbejdsprocesser i en økonomiafdeling?

Tommy demonstrerer hvordan ProActive gennem PowerBi har givet et direkte løft i kvaliteten af rapporteringen. Tommy Petersen, har med en baggrund i Business Controlling, økonomistyring og Business Intelligence et indgående kendskab til økonomiprocesser; samt hvor det giver mening at sætte strøm til organisationens rapportering og analyser.

Tommy demonstrerer tips & tricks til fx, hvordan det interne regnskab kan aflægges månedligt med hjælp fra Power BI for at fremskynde månedslukningsprocessen. Vi går fra de døde, statiske rapporter til levende dynamiske analyser med mulighed for self-service og data-discovery.