Telefoni via Microsoft Teams

GN Audio A/S, Lautrupbjerg 7, Ballerup 2750
Seminar
Udnyt Microsoft Teams fuldt ud og lad det være fundamentet for telefoni og samarbejde i videregående uddannelser.
Microsoft
Microsoft Teams telefoni
yeah

Man kan kommunikere uden at samarbejde, men ikke samarbejde uden at kommunikere. Baseret på den sandhed, er Microsoft Teams på rekordtid blevet den foretrukne samarbejds- og kommunikationsløsning for mere end 20 millioner brugere verden over.

Teams kan også bruges til at erstatte organisationens telefonisystem uanset om man i dag anvender en traditionel IP-PBX eller måske Skype for Business Server, er det med Teams muligt at flytte det hele i skyen. På den måde åbnes der op for en hidtil uset mulighed for at strømline og samle den interne- og eksterne kommunikation, samtidig med at fokus kan flyttes fra den daglige drift, til mere værdiskabende aktiviteter.

​Proactive, Jabra og Microsoft Education har ved sammensætning af dette seminar, som retter sig specifikt mod videregående uddannelser, forsøgt at skabe et overblik over mulighederne for telefoni i Teams, avancerede omstillings- og kontaktcenterfunktioner, samt de nyeste audio- og videoenheder til Teams.

Sikr din plads til eventet, og register dig her.

Program

09:30 ​Registrering og morgenmad

10:00 Velkomst og introduktion ​v/ Henrik Bang-Andersen, Microsoft Danmark

​10:15 ​Microsoft Teams - et samlet overblik og kundecases v/Jørgen Rahbek, ProActive
I dette indlæg kigger vi på Teams som det samlende fundament for kommunikation og samarbejde i organisationen. Indlægget byder også på eksempler på hvordan andre kunder, har valgt at bruge løsningen.

10:45 ​Få et unikt indblik i status og planer for Microsoft Teams som fremtidens cloudbaserede telefoniplatform. v/ Michael Bohlin, Program Manager Teams Engineering

11:30 Pause

​11:45 ​Avancerede omstillings- og kontaktcenterløsninger til Teams v/ Hans Ulrik Madsen, Zylinc

12:15 ​Kom godt fra start - og sikkert i mål - med ProActives gennemprøvede Vision & Scope forløb v/ Jesper Johansen, ProActive A/S
​Skiftet til public cloud giver en masse muligheder, men stiller også nu krav til organisationen. Visio & Scope forløbet sikrer jer det nødvendige overblik over muligheder, bindinger og investeringer.

12:45 ​Jabra enheder til telefoni og møder i Teams ​v/ Steen Marquard, Jabra
​Optimer kommunikationen med Teams-optimerede enheder til audio og video. Du kan også se hvordan det nye Jabra Panacast 180-graders kamera kan løfte værdien af møder i Teams.

13:15 Frokost og mine-expo med de nyeste devices fra Jabra
Vi byder på en let frokost og muligheden for at få hands-on på de nyeste devices fra Jabra

Kontakt

Jørgen Rahbek
Jørgen
Rahbek
Sales Executive
+45 40 90 41 49
jorgen.rahbek@proactive.dk
Modern workplace