Alle arrangementer
Formiddagsseminar

TEAR DOWN THIS WALL!!!

Fra klassisk borgmur-tankegang til ”betinget adgang” med Modern Workplace Security

05. sep. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby 05. september kl. 09:00 - 11:30

Med den seneste tids voldsomme stigning i omfanget af global cyberkriminalitet og antallet af hackerangreb på virksomheder og offentlige organisationer bør cybersikkerhed og databeskyttelse være noget, der står øverst på virksomhedsledelsens dagsorden. Center for Cybersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste vurderer, at truslen for cyberspionage og cyberkriminalitet mod danske myndigheder og virksomheder er meget høj.

Vi er utvivlsomt trådt ind en i en ny æra for cyberkriminalitet, som stiller nye krav til, hvordan vi beskytter os imod hackerangreb, da det kan få fatale konsekvenser for hele virksomheders og organisationers drift og økonomi.

Vi er således nødt til at tænke nyt i forhold til, hvordan vi beskytter virksomheden imod avancerede cyberangreb uden at skulle gå for meget på kompromis med den fleksibilitet og mobilitet, vi ønsker at tilbyde medarbejderne i forhold til at have adgang til virksomhedens systemer og applikationer.

I stedet for at bruge uanede ressourcer på fortløbende at forhindre ethvert indbrud, hvilket praktisk talt er umuligt, bør man i højere grad koncentrere indsatsen på at gøre virksomheden mindre sårbar for og mindske konsekvenserne af uønsket indtrængen. Billedligt talt kan man sige, at i stedet for at gøre fæstningsværkets borgmur endnu mere robust, bør vi i højere grad koncentrere os om at afvæbne denne uundgåelige indtrængen.

Hvordan gør vi så det? 

 

Igen kommer cloud-teknologien os til undsætning; i stedet for at køre med virksomhedsdomæne-ID kan vi udnytte de forskellige cloud-platformes security-login funktioner og anlægge en "betinget adgang" tankegang, og på den måde gøre det meget vanskeligt for hackerne at udnytte domæne-netværket til at nå helt ind til virksomhedens kernesystemer. Dvs. at selvom en medarbejders computer er blevet hacket, fx ved at medarbejderen er kommet til at downloade malware/ransomware (ved klikke på et link i en mail fra en hacker), er det meget svært for hackeren at bevæge sig videre til andre computere.

ProActive har sammensat en løsning kaldet Modern Workplace Security, som netop er baseret på denne cloud security model og som oven i købet gør administration af medarbejdernes devices og adgange til systemer og apps meget nemmere og billigere.

Agenda

Historien om den klassiske borgmur

 • Opbygning af IT infrastruktur efter traditionel “borgmurstankegang”
 • Hackerangreb på virksomhed med borgmuren

Historien om den moderne arbejdsplads’ sikkerhedsmodel

 • Opbygning af IT infrastruktur med SPE5 (EM+S, Windows 10, Office 365 E5)
 • Hacker angreb på den moderne arbejdsplads
 • Understøttelse af GDPR

Fordele

 • Brugeroplevelse (BYOD) – fleksibilitet, mobilitet og produktivitet
 • IT sikkerhed
 • IT effektivisering
 • Besparelser i IT infrastruktur
 • Enklere politik-baseret administration
 • Mere bruger-selvbetjening

  Applikationerne skal accelerere rejsen

 • Medarbejdere skal kunne tilgå virksomhedens applikationer

  Diskussion