Alle arrangementer
Breakfast Meeting

Mål din virksomheds succes med Office 365

Kom og hør om hvordan SimCorp er lykkedes med at få 1200 medarbejdere til at tage Office 365 værktøjerne i anvendelse.

15. sep. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Microsoft, Tuborg Boulevard 12, Hellerup 15. september kl. 09:00 - 11:00

Din virksomhed har som mange andre investeret i Office 365 og cloud services. Hvor gode er I til at udnytte mulighederne? Hvor langt er I kommet med Office 365? Har dine medarbejdere taget værktøjerne i anvendelse? Har I et overblik over, hvordan det går, og om det er blevet en succes?

På dette Breakfast Meeting viser vi dig, hvordan du kan måle udbredelsen og anvendelsesgraden af de forskellige services, således at du let kan få skabt dette overblik. Vi giver dig forslag til, hvilke tiltag du kan iværksætte for at få flere medarbejdere til at adoptere teknologierne og opnå større udnyttelse af jeres investering.

Vi sætter fokus på, hvordan virksomhedens forskellige stabsfunktioner med fordel kan udnytte de mange muligheder for at gøre tingene smartere og mere effektivt, herunder Økonomi, Salg, Marketing, HR & administration og IT.

Derudover fortæller vi succeshistorien om, hvordan SimCorp fik 1200 medarbejdere til at tage Office 365 værktøjerne i anvendelse. SimCorp er en global virksomhed, der netop har implementeret et nyt Office 365 baseret intranet. I den proces har de fokuseret på kommunikation, change management og træning. Vi beretter om deres konkrete udfordringer og erfaringer med deres adoption-initiativer.

Aganda

  • Velkommen og introduktion
  • Sådan måler du din virksomheds consumption og adoption af Office 365
  • Sådan får du aktivereret brugerne
  • Sådan kan du være med til at forøge medarbejdernes produktivitet og arbejdsglæde
  • Case: Office 365 user adoption hos SimCorp