Alle arrangementer
Skype Broadcast

The Now World - Transforming Business Models with IoT and Analytics

Se hvordan du imødekommer dine kunders forventninger til at få øjeblikkelig feedback og svar på deres henvendelser nu og her med IoT og Analytics.

05. dec. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Skype Broadcast 05. december kl. 15:00 - 15:30

Med smartphones, tablets eller digitale ur ved hånden forventer vi som kunder, borgere og forbrugere at få øjeblikkelig feedback og svar på vores henvendelser. Det betyder, at vi som organisationer kan forvente at skulle reagere i realtid (eller før realtid – eks. predictive maintenance) for at leve op til modtagerens krav om god service.

På denne Skype Broadcast tager vi bl.a dette realtids-forventningspres op til diskussion, hvor vi vil diskutere, hvad f.eks. virksomheder og kommuner (Smart Cities) kan gøre for at imødekomme dette pres ved brug af IoT (Internet of Things) og Analytics.

Herudover sætter vi fokus på, hvordan nye forretningsmodeller kan opstå, og hvordan eksisterende forretninger kan forbedres ved brug af IoT og Analytics.

I gennemgangen tager vi udgangspunkt i cases som har gentænkt den gode kunderejse eller draget fordel af ”ny” data og kommer med gode råd til hvordan man kommer i gang IoT og Analytics i Microsoft Azure.

Så er du frisk på at høre mere om IoT og Analytics, skraldespande, rottefælder, døde grise, opvaskemaskiner, slagterbutikker og meget mere? Så tilmeld dig eventet her.