Alle arrangementer
Skype Broadcast

Collaborative Decision Making – Data-Driven Culture

Hvordan skaber vi en ”data-driven” organisationskultur, hvor vi gennem samarbejde og deling af indsigter træffer bedre beslutninger.

13. sep. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Skype Broadcast 13. september kl. 15:00 - 15:30

Virksomheder har stigende fokus på, hvordan man kan udnytte virksomhedens data for at opnå konkurrencemæssige fordele. Der bliver investeret store summer i topmoderne Business Intelligence, Advanced Analytics og Big Data setups, men mindre summer i processerne og kulturen, der skal omsætte dataen til indsigter, som kan lede til aktiv handlen. Der er ofte en tendens til, at man kun har fokus på tilgængeligheden af data, og i bedste fald bliver slutproduktet et dashboard eller en kube, som gør data nemmere at overskue.

Collaborative Decision Making handler om at skabe en organisationskultur, hvor man deler den indsigt, der kommer ud af indsamling, analyse og visualisering af data (Business Intelligence), for kunne at træffe  beslutninger på et mere oplyst grundlag.

På denne Skype Broadcast diskuterer vi, hvordan vi får mere ud af vores Business Intelligence værktøjer ved at fokusere mere på beslutningsprocesserne, organisationskulturen og de medarbejdere, som bruger og bearbejder data i deres dagligdag.