Alle arrangementer
Konference

Projekt:værktøjsdagen 2019

Kom med ProActive på årets konference for projektledere.

20. nov. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Tivoli Hotel & Congress Center i København 20. november kl. 05:30 - 17:45

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Vi har skabt en dag, hvor du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige, og hvor du møder andres erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle dem.


På Projekt:værktøjsdagen er videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation.


Ud over kundecase-præsentationer, workshops og 1:1 sessions er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking. Projekt:værktøjsdagen foregår i inspirende omgivelser på Tivoli Hotel & Congress Center, hvor du også kan se frem til en dag med lækker forplejning i form af morgenmad, frokost og netværksbar.

Projekt:værktøjsdagen arrangeres af Teknologiens Mediehus |Ingeniøren og projekt:netværket