Alle arrangementer
Breakfast Meeting

Effektivisér projekt- og porteføljestyringen med PS+ og Project Online

Med PS+ og Microsoft Project Online har vi værktøjer, som kan rumme alt fra julefrokost-projektet til de helt store, komplekse projekter med ressource- og proteføljestyring.

29. okt. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Microsoft, Tuborg Boulevard 12, Hellerup 29. oktober kl. 09:00 - 11:00

Mange organisationer oplever, at det er en udfordring at understøtte ledelsens behov for overblik og styring af organisationens projekter. Det er samtidig svært at tilfredsstille medarbejdernes ønske om at begrænse den administrative byrde.

De har forgæves forsøgt at finde fleksible, skalerbare projektværktøjer, som kan håndtere bredden i deres projekter fra de små enkle til mere komplekse projekter. Den funktionalitet, som er nødvendig til at styre de store projekter, kvæler de små projekter med deres kompleksitet. Ydermere er de ofte så dyre både i anskaffelse og drift, at de ikke giver mening for de små projekter.

Med PS+ pakken, som udvider funktionaliteten i Microsoft Project Online, har vi endelig en løsning, som kan rumme alt fra julefrokost-projektet til de helt store, komplekse projekter med ressourcestyring. Ledelsen kan her arbejde aktivt med porteføljestyring, sikre overensstemmelse med organisationens strategiske mål og via simuleringer med projektporteføljen sikre, at de rigtige projekter gennemføres.

Oplev hvordan PS+, som leveres gennem Office 365, anvendes på alt fra små, enkle projekter til de store Enterprise projekter. PS+ leverer færdige visninger, rapporter, adgangskontrol og skabeloner såsom PRINCE2® og Agile. Vi ser på, hvordan I kan implementere løsningen både hurtigt og nemt – og dermed komme hurtigt i gang med at realisere projekternes forventede forretningsværdi.