Alle arrangementer
Konference

ProActive Business Hacks 2018

Shortcuts to do things smarter! Find dine egne genveje til digital transformation for din organisation.

25. okt. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby 25. oktober kl. 09:00 - 16:00

Gå ikke glip af årets vigtigste begivenhed for alle der prøver at flytte deres forretning med teknologi. Igen i år afholder vi vores populære Business Hacks konference; en anderledes konference for nysgerrige ildsjæle, der brænder for innovation og teknologi, digital transformation og forretningsudvikling, og hvor interaktion og aktiv deltagelse er i højsædet.

Hvad er Business Hacks?

Lige som sidste år er ideen med denne konference at inspirere dig og dine kollegaer ved at give jer en række forskellige Business Hacks.
Business Hacks definerer vi som genveje til at gøre ting smartere – ved hjælp af teknologi, som I sandsynligvis allerede har til rådighed.

Hvordan sker det?

Først på dagen giver jer nogle af de seneste og mest prominente eksempler på business hacks, vi er stødt på inden for forskellige forretningsmæssige eller organisatoriske problemstillinger.
Senere på dagen inviterer vi dig og de øvrige deltagere til at udtænke og udforme business hacks på konkrete processer i jeres organisationer.

Og sidst på dagen kårer vi årets bedste Business Hack.

Så kom og vær med til at opfinde genveje til at gøre ting smartere.

Program

09:00 – 09:30 Registrering, kaffe og croissanter

09:30 – 10.00 Introduktion: Hvad skal vi med Business Hacks? (Gorm Priem - Partner)
Sidste år introducerede vi “Business Hacks” som et koncept for at accelerere din digitale transformation og samtidig udnytte den teknologi du allerede har investeret i. Vi gør status og ser tilbage på et forrygende år med masser af eksempler på nyttige og inspirerende Business Hacks.

10:00 – 10:35 Hack your personnel! (Lasse Skjelmose, Senior Business Consultant - Modern Workplace)
Den moderne arbejdsplads er fuld af uudnyttede tekniske muligheder, men hvordan får du dine medarbejdere med? Vi gennemgår nogle nøgleelementer i den moderne digitale arbejdsplads og viser nogle Business Hacks, der hurtigt kan omsættes hos dine medarbejdere. Det skal ikke være svært. Ofte kræver det blot et lille hack.

#DigitalWorkplace #Office365 #Mobility #DigitalAssistants

10:35 – 10:50 Pause

10:50 – 11:25 Hack your processes! (Brian Zhang Larsen, Principal Business Consultant - Modern Workplace)
Kun få forretningsprocesser fortjener den investering i tid og omkostninger, som traditionel software-udvikling kræver. Og kun få udfordringer kan løses med standardsystemer og SaaS. Men hvad med alle de andre udfordringer virksomheden oplever? Den moderne arbejdsplads har de rette redskaber til rådighed. Alt der kræves er små enkle Business Hacks for at få dem udnyttet optimalt.

#ProcessOptimization #ModernWorkplace #Workflows #Bots #PersonalProductivity

11:25 – 12:00 Hack your products! (Søren Christian Søndergaard Poulsen - Director, Data & AI)
Flere og flere organisationer ændrer deres forretningsmodeller og fokuserer i stigende grad på de behov eller det ”outcome”, som deres produkter opfylder fremfor selve produktet. Eksempelvis er behovet, man får opfyldt af at bruge en opvaskemaskine, i virkeligheden at slippe for det kedelige arbejde, så man har mere tid til noget, man hellere vil bruge tiden på. Det har endda fået sin egen betegnelse som the outcome economy. Vi viser, hvordan man kan benytte IoT, AI og Business Intelligence til at hacke og således genopfinde sine produkter til bedre at kunne opfylde de egentlige behov de opfylder.

#BusinessIntelligence #AI #MachineLearning #PowerBI #IoT #OutcomeEconomy

12:00 – 12:30 Frokost

12:30 – 14:30 INNOVATION LABS (BREAK OUT WORKSHOPS)
Efter frokost splitter vi programmet op i 3 forskellige Innovation Labs (interaktive workshops), som vil blive faciliteret af nogle af vores erfarne forretningskonsulenter. I disse workshops vil vi sammen forsøge at udvide feltet af mulige Business Hacks til konkrete forretningsmæssige udfordringer i din og de øvrige deltageres organisationer. Så kom og vær med, del dine erfaringer og idéer og få inspiration fra virksomheder i samme situation som dig. Vi lover at det bliver hæsblæsende, sjovt og udbytterigt.

Hver workshop-gruppe udvælger i fællesskab det mest interessante og lovende Business Hack, som de vil indstille til kåringen af årets bedste Business Hack.

14:30 – 14:45 Kaffe og kage

14:45 – 15:15 Hack your Security! (Peter Lunding Smith, Technical Sales Manager – Modern Workplace & Security, Microsoft)
Hvordan undgår vi, at behovet for at udvide sikkerhed og overholde GDPR går ud over vores produktivitet og innovation med nye Business Hacks? Hvor meget kan vi automatisere og hvor intelligente er Microsofts security værktøjer egentlig?

#Security #GDPR #Machine Learning #Intelligent Security Graph

15:15 – 15:45 Præsentation af de forskellige Business Hacks og kåring af årets bedste Business Hack og præmieoverrækkelse