Alle arrangementer
Breakfast Meeting

Optimal CRM med Microsoft Dynamics

Hvordan kan du optimere jeres CRM med Microsoft Dynamics?

24. nov. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
ProActive, Åbegade 15, 8200 Aarhus N 24. november kl. 09:00 - 11:00

CRM er blevet en mere kompleks disciplin. Alene de sociale medier og de mobile platforme stiller nye krav om integration af systemer og data. Så måske er det tid at kigge jeres CRM strategi og eksekvering efter i sømmene?

På dette Breakfast Meeting får du 7 gode råd til, hvordan du opnår succes med at implementere og arbejde effektivt med CRM i din virksomhed. Derudover får du indsigt i, i hvilken retning Microsoft Dynamics CRM bevæger sig.

Agenda

Velkomst og introduktion

7 gode råd om CRM anno 2015

Der er som bekendt mange aspekter, som skal fungere, hvis man vil have succes med CRM. Roller skal være afklarede, processer være på plads, samarbejdet mellem salg og marketing er essentielt, data-fangst og data-disciplin skal fungere.

I dette indlæg kommer vi med 7 gode råd til, hvordan du opnår størst succes med at implementere og arbejde med CRM som en fortløbende proces i din virksomhed.

Microsofts Dynamics CRM

Til en vis grad handler CRM om teknologi. Og i dette indlæg kan du få et overblik over, hvad Microsoft Dynamics CRM kan tilbyde. Og nok så vigtigt: Hvad er Microsofts strategi fremover?

  • Overblik over Microsoft Dynamics CRM
  • Hvad ligger der i ”Mobile First”?
  • Hvad betyder ”Cloud First”?

Tilpasning og forretningsorientering

Et system er kun så godt, som det understøtter jeres forretning. Her ser vi på, hvordan Dynamics CRM kan tilpasses til jeres nuværende forretningsmodel, og hvordan det kan følge med, efterhånden som I udvikler jeres interaktion med kunder og emner.

Indlægget lægger vægt på det konceptuelle frem for det tekniske, på overblik frem for detaljer.