Online Masterclass i Power BI - UDSOLGT

Online kursus over 2 dage
Online kursus over 2 dage
Online Masterclass
Deltag fra din hjemmearbejdsplads, styrk dine Power BI-kompetencer og lær, hvordan du forvandler data til værdifuld information.
Power BI

ProActive har udviklet et online format af vores Power BI masterclass, således vi fortsat kan hjælpe med kompetenceudvikling ude i virksomhederne uden at gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen. På denne masterclass lærer du at hente data fra forskellige kilder, transformere data, lave datamodeller, dax-beregninger og visualisere data og publicere rapporter.  Med disse redskaber og udførligere øvelsesbeskrivelser lærer du at gå fra simple Excel filer til Power BI rapporter som denne: 

Figur 1: Eksempel en af de rapportsider du som kursist lærer at lave gennem øvelserne  

Onlineundervisning der fungerer 

Efter at have haft mere end 50 kursister igennem vores online Power BI Masterclass, har vi forfinet konceptet og lavet en række initiativer, der sikre dig maksimalt udbytte af kurset, til trods for at det foregår online: 

  • Kurset er et heldagskursus spredt ud over to dage, så du ikke skal sidde foran en skærm 8 timer i træk. 
  • Kurset er afvekslende og består både en introduktion af Power BI og koncepter samt praktiske øvelser i Power BI. 
  • Under øvelserne sidder der flere Power BI eksperter klar til at hjælpe dig i private 1:1 sessioner, hvor du som kursist har mulighed for at dele din skærm og sammen løse eventuelle udfordringer. 
  • Ved brug af ProActives online læringsportal har vi lavet et udførligt øvelsesmateriale hvor alle kan være med. 

Figur 2 Eksempel på øvelsesmaterialet i ProActives online læringsportal

Undervisere & målgruppe

Kurset afholdes af vores erfarne konsulenter, som til daglig arbejder med Power BI hos diverse kunder, og som derfor kan tilbyde såvel teori som praktisk erfaring med Power BI.

Kurset er for alle, som ønsker at få øget indsigt i deres data via Power BI, men de mest forekomne kursusdeltagere er analytikere, controllers og BI udviklere.

Vi har forsøgt at tilrettelægge kurset, således det også matcher den virkelighed, vi står i lige nu. Det forgår uformelt, og man er velkommen til at stille spørgsmål løbende – og det gør ikke noget, hvis der en enkelt gang i mellem kan høres et barn i baggrunden.

3-i-1 kursus

Med ProActives Power BI Masterclass får du et 3-i-1 kursus:

Før kurset

Du får adgang til ProActives online læringsportal, hvor der er mulighed for at gennemføre et dansksproget introduktionskursus om Power BI Online, når det passer dig. Introduktionskurset giver dig en god forståelse for, hvad PowerBI Online er, hvad det kan bruges til, og hvordan du kan bruge det i dine arbejdsgange. På den måde er du godt forberedt inden kurset.

På læringsportalen finder du også øvelserne, der bruges under selve kurset.

Under kurset

På kurset vil du lære at: 

  • hente data fra diverse kilder 
  • transformere data 
  • samle data til en datamodel og forstå datamodellens design 
  • udvikle og bruge DAX-beregninger til at skabe forretningsindsigt 
  • lave visualiseringer, filtrering, tooltips og rapportdesign 
  • publicering og deling af rapporter, dashboards og datamodeller 

Kurset afsluttes med tildeling af et certifikat for deltagelse.

Efter kurset

Efter kurset har du adgang til ProActives læringsportal i 30 dage så kurset og øvelserne kan genopfriskes. Derudover har du mulighed for at få efterfølgende opfølgningsmøder med henblik på din egen organisations brug af Power BI til en reduceret pris.

Praktiske detaljer om kurset

Kurset vil blive gennemført via Microsoft Teams. Da Microsoft Teams er gratis og ikke kræver en installation, kan alle være med. Som kursist skal du på forhånd have installeret Power BI Desktop. 

Kurset tager udgangspunkt i den seneste udgave af Power BI Desktop med Engelsk som sprog. Denne er gratis og kan hentes HER

Kurset holdes over 2 dage af 4 timer: 

Dag 1: 27. maj kl. 12.00-16.00

Dag 2: 28. maj kl. 12.00-16.00 

Pris: 2.500 kr. ekskl. moms (Du får tilsendt en faktura efter afholdelsen af kurset).

Martin Sams
Martin
Norrbom Sams
Partner
+45 41 72 33 34
martins@proactive.dk
Data & AI