Alle arrangementer
Breakfeast meeting

OneDrive for Business

Få styr på hvordan dine medarbejdere gemmer og deler filer

27. maj. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!

Har du kontrol med hvordan dine medarbejdere gemmer og deler filer og virksomhedsdata? Bruger de Dropbox, Google Drive eller lignende cloud services? Hvad sker der med virksomhedens data, når medarbejdere forlader virksomheden?

 

Vi har længe været vidner til en Bring Your Own trend. En trend som ikke kun er begrænset til det, at medarbejdere bruger deres egne devices (computere, tablets og smartphones) på arbejdet. Vi betjener os også i stigende grad af forskellige fildelingsværktøjer som Dropbox, Google Drive, iCloud, YouSendIt og lignende services på nettet til at gemme og dele filer med både vores kollegaer, kunder og eksterne samarbejdspartnere. Brugervenlige værktøjer, designet til forbrugere, som gør det nemt at gemme og dele filer hurtigt og effektivt.

Problemet er, at virksomheden mister kontrol med virksomhedens filer og data, i visse tilfælde endda fortrolig data, når medarbejderne anvender forskellige værktøjer, der ikke er internt supporteret og ikke er omfattet af virksomhedens sikkerhedspolitiker, governance-struktur og it-infrastruktur.

Der er åbenlyse udfordringer ved at have virksomhedsdata liggende i eksterne systemer, som virksomheden ikke kontrollerer:

  • Hvad sker der f.eks. når en medarbejder forlader organisationen og de filer og virksomhedsdata, som vedkommende har gemt i sin private Dropbox?
  • Hvordan sikres og overholdes politiker omkring information governance og dokumenthåndtering?
  • Hvordan med sikkerheden og værn imod datatyveri og hacking?
  • Hvad stiller vi op med hensyn til overholdelse af Compliance og lovgivningsmæssige regulativer?

It-chefer er nødt til at introducere brugervenlige værktøjer, der opfylder interne regler og sikkerhedskriterier og som er kompatible med den eksisterende it-infrastruktur.

OneDrive for Business (tidligere SkyDrive Pro) er Microsofts tilbud til virksomheder, som ønsker at udstyre deres medarbejdere med et brugervenligt værktøj til lagring og deling af filer. OneDrive for Business er en del af Office 365 og er således en naturlig velintegreret del af hele paletten af velkendte produktivitetsværktøjer. For organisationer som i forvejen kører på en Microsoft platform er den afgørende fordel ved OneDrive for Business, at værktøjet allerede er en del af den eksisterende infrastruktur, hvilket gør det relativt enkelt at indføre værktøjet i organisationen.

Derudover har Microsoft netop frigivet Office til iPads, hvorved brugerne nu får mulighed for at læse og redigere dokumenter direkte på deres iPad. Ønsker man at arbejde med dokumenterne på en sikker måde, der integrerer med virksomhedens øvrige systemer, er OneDrive for Business svaret.

Kom og hør nærmere om OneDrive for Business og bliv klogere på, hvordan det hurtigt og effektivt kan blive implementeret i din virksomheds eksisterende infrastruktur. Du tilmelder dig ved at klikke på Tilmeld dig her knappen øverst.