Alle arrangementer
Seminar

Produktivitet og samarbejde med Office 365

Kender du ikke Office 365 services som OneDrive for Business, Skype for Business, Yammer, Sway, Delve, OneNote, Groups, Video mm.? Så bør du deltage på dette gratis seminar.

05. sep. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby 05. september kl. 09:00 - 12:00

Ud over de klassiske programmer, som Excel, Word, PowerPoint, Access m.fl., indeholder Microsoft Office 365 en række nye programmer, der generelt endnu ikke har fået den brede opmærksomhed, de fortjener. Her tænker vi især på OneDrive, Yammer, Skype, Sway, Delve, OneNote, Grupper og Video.

Kender du dem alle? Ved du, hvad du kan med det enkelte program? Ved du, hvad programmerne kan sammen? Hvordan de på forskellig måde kan bidrage til øget samarbejde og produktivitet for dig, din virksomhed og eventuelt også samarbejdspartnere?

Dette seminar er både til dig, hvor I overvejer en Office 365 løsning i virksomheden, men også til dig, der allerede har Office 365 i virksomheden, men ikke anvender alle muligheder.

Seminaret afholdes i samarbejde med 4D A/S. ProActive vil fortælle om, hvordan danske virksomheder med stor succes har taget de mange Office 365 services i brug.

Læs mere om seminaret her