No Time To Data

MovieHouse, Tuborg Blvd. 10, 2900 Hellerup
MovieHouse
Konference + Filmvisning
Lad os føre dig gennem en inspirerende dag om data, kunstig intelligens og digitale muligheder i den stilfulde og eksklusive biograf MovieHouse i Tuborg Havn.
001 AI
No Time To Data

Vi lever i dataens tidsalder og under den 4. industrielle revolution. Data er ved at overtage rollen fra olien som den mest værdifælde ressource. Data er det som verdens største og mest magtfulde virksomheder lever af. Vi er alle blevet mere bevidste om, hvor meget data om os selv vi med vores digitale identiteter afleverer til verdensomspændende firmaer, og hvordan disse udnytter vores data til at påvirke vores forbrug eller politiske orientering, og hvordan nationalstater endda manipulerer data til at forsøge at erobre verdensherredømmet – The World Is Not Enough! From Russia with Data!

Data er blevet en økonomisk og politisk magtfaktor, som vi hverken kan eller må ignorere. For at drive en succesfuld og konkurrencedygtig forretning, er vi også nødt til at se på, hvordan vi kan opsamle og udnytte data om både eksisterende og potentielle kunder og samtidigt sikre, at det sker i fuld overensstemmelse med gældende lov og respekt for privatlivets fred – License To Data!

Udfordringen er for de fleste virksomheder ikke længere at opsamle relevante data men i langt højere grad om at strukturere, analysere, finde mønstre i og omsætte data til konkrete handlinger og initiativer, som kan skabe konkurrencemæssige fordele for forretningen. Tid er en afgørende faktor men det er især os menneskers begrænsede evne til at analysere store mængder data – No Time To Data!

Heldigvis har vi udviklet kunstig intelligens til at gøre arbejdet for os. På denne konference ønsker vi at inspirere dig i forhold til, hvordan din virksomhed kan bruge den nyeste teknologi til at opsamle og udnytte store datamængder til at opnå afgørende konkurrencemæssige fordele – Quantum of Data!

Med det gennemgående Bond-tema No Time To Data vil vi føre dig gennem en inspirerende dag i den stilfulde og eksklusive biograf MovieHouse i Tuborg Havn. Vi slutter dagen af med at vise den nye og længe ventede 007-film No Time To Die.

Program

08:30 – 09:30: Time to Onboard – registrering og morgenmad
Nyd en kop kaffe/te og en croissant i foyeren inden showet går i gang.

09:30 – 09:40: Welcome to 001 AI – Oliver Nygaard, Sales Executive, ProActive
Vi sætter scenen og briefer om dagens mission.

09:40 – 10:10: No Time To Postpone Digital Transformation – Anne Marie Kindberg, COO & CMO, Microsoft
Det er ikke en hemmelighed, at data har stor værdi og kan give en stor konkurrencefordel - hvis brugt rigtigt. Men hvad sker der, hvis vi kombinerer interne datakilder med f.eks. åbne data, eller deler datakilder på tværs af organisationer? For at udnytte data fuldt ud og forløse potentialet i forhold til bl.a. den grønne omstilling og sundhed, er vi nødt til at samarbejde på tværs af organisationer og sammen indsamle data af høj kvalitet.

10:15 – 10:45: No Time To Digital Transformation – Brian Bønk Rueløkke, Principal Architect, ProActive
Få et indblik i processerne og overvejelserne omkring en forestående digital transformation samt en fortælling om potentielle faldgruber i vejen mod målet.

10:50 – 11:10: Time for a break
Vi genstarter hjernen i pausen med en kop kaffe og hyggelige data- og Bondquizzer.

11:10 – 11:40: No Time To Compute – Lise Bach Lystlund, AI Consultant, ProActive
Forventningerne til AI og machine learning er høje, og mange virksomheder arbejder intenst med at implementere disse metoder. Men hvordan kommer man i gang, og hvordan sættes det i produktion?

I denne session gennemgår Lise Bach Lystlund processen fra rå data til en færdig machine learning model, samt hvordan en færdig model sættes i drift og vedligeholdes.

11:45 – 12:15: No Time To Analyze - Brian Bønk Rueløkke, Principal Architect, ProActive
Brian Bønk giver en gennemgang af Customer Insights – Microsofts bud på en digital platform, som giver et fuldkomment overblik over kunderne og deres adfærd.

12:20 – 13:20: Time for Lunch
Med flot udsigt over Øresund byder vi på en lækker frokost med muligheden for at netværke med de andre deltagere.

13:20 – 14:35: How to disrupt a 125 year old company – Erick Thürmer, CEO, Thürmer Tools
Erick Thürmer tager publikum med på en medrivende tidsrejse, der viser hvordan teknologier ændrer og redder menneskeliv, skaber lokal produktion samt sparer tid og penge. Han præsenterer forudsigelser og forebyggelse inden for digitalisering og klæder publikum på til at forstå, udnytte og håndtere fremtidens teknologier.

Robotter, kunstig intelligens, virtual reality, blockchain og 3D print er fem teknologier der kommer til at ændre verden radikalt. Computerchips implanteres i hjerner, biler er selvkørende, droner er selvflyvende og selvlærende robotter overtager operationer.

14:40 – 15:05: No time for failure - Bæredygtig dataanvendelse I erhvervslivet - Johan Busse, formand for Dataetisk råd
Johan Busse vil fortælle, hvordan man etisk kan navigere det fremtidige datalandskab i en åben debat om brugen af nye digitale løsninger, data, kunstig intelligens samt de dilemmaer, der rejses i forbindelse med de nye teknologiske muligheder.

15:05 – 15:10: No Time To Hesitate – Oliver Nygaard, Sales Executive, ProActive
Opsamling på dagens faglige indlæg.

15:10 – 15:30: Time To Get Ready
Vi strækker ben og blander slik eller pop-corn inden Daniel Craig blæser os bagover.

15:30 – 18:15: James Bond 007 - No Time To Die
Vi læner os tilbage og afslutter dagen med visning af den nye Bond-film “No Time To Die”

 

Kontakt

Oliver Nygaard
Oliver
Nygaard
Sales Executive
+45 31 43 92 00
oliver.nygaard@proactive.dk
Data & AI