Alle arrangementer
Konference

Microsoft Tech Summit Copenhagen

Build your cloud and infrastructure skills with a two-day free technical training event in Copenhagen

30. mar. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Bella Center, Center Boulevard 5, 2300 København S 30. marts kl. 08:00 - 31. marts kl. 18:00

Microsoft Tech Summit kommer til København og med det nogle af Microsofts topingeniører fra deres cloud teams. ProActive er en sponsor, og vi vil meget gerne invitere dig til at deltage.

Microsoft Tech Summit Copenhagen

Konferencen dækker en bred vifte af cloud emner med mere end 70 tekniske sessioner om alt lige fra den hybride platform, sikkerhed, netværk, data, lagring, identitet, mobil, cloud infrastruktur og IoT til produktivitet og samarbejde. Men det helt særlige ved denne store begivenhed er, at du har direkte adgang til de mennesker, der bygger og kører disse cloud-tjenester på tværs af Azure, Office 365 og Windows 10. Helt GRATIS!!!

Sidste år blev pladserne til denne begivenhed ret hurtigt ”udsolgt”, så vi opfordrer dig til at tilmelde dig og sikre dig en plads hurtigst muligt.

ProActive vil have en stand bemandet med ProActive folk under hele konferencen, og vi håber du har tid til at komme hen og hilse på til en lille forfriskning og en snak. Vi tager naturligvis også imod spørgsmål eller andre forespørgsler, du måtte have.