Microsoft Lists – den nye app du kommer til at bruge hver dag

Live Broadcast
Live Broadcast
Broadcast
Lister hjælper med at holde styr på opgaverne i din dagligdag. Fra simple indkøbs- eller pakkelister over komplekse lister til styring af en ansættelsesproces eller et stort arrangement. Med Microsoft Lists bliver dine lister meget smartere.
Lists

Microsoft Lists er en ny app, der hjælper dig og dit team med at holde styr på alle de forskellige ting og sager, som I typisk holder styr på, organiserer og rangordner i lister.

Med Microsoft Lists bliver det supernemt at oprette, dele og integrere lister i de apps som Microsoft Teams og SharePoint, som I bruger til at samarbejde og dele viden.

Hver post på listen kan selvfølgelig tilpasses og redigeres, men du kan også give mulighed for, at medlemmerne i teamet fører en chatsamtale direkte i den relevante kontekst, eller at en bestemt status i en liste udløser et automatisk workflow. Alt fra simple til komplekse og avancerede lister, hører hjemme i Microsoft Lists.

Agenda

  • Introduktion til Microsoft Lists – hvad og hvorfor?
  • Lists som web- og mobile app
  • Microsoft Lists integreret i Microsoft Teams og SharePoint
  • Liste-skabeloner med prækonfigureret struktur, formularer, visninger og formatering får dig hurtigt i gang
  • Tilpas visning og regler til dine behov

Microsoft Lists

Can the team track and manage the change across hundreds of stores, restocking, and new employees? Yes. They got this, with Microsoft Lists.

Kontakt

Jørgen Rahbek
Jørgen
Rahbek
Sales Executive
+45 40 90 41 49
jorgen.rahbek@proactive.dk