Alle arrangementer
Workshop

Microsoft Discover Workshops

Book en skræddersyet Discover workshop eller tilmeld dig de temabaserede workshops i oversigten nedenfor.

13. nov. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!

Til en Discover workshop demonstrerer vi, hvordan I kan effektivisere jeres arbejdsgange, styrke jeres samarbejde, optimere jeres sikkerhed og øge jeres produktivitet internt. Der vil også være sikkerhed på agendaen, og I vil bl.a. få en oplevelse af, hvordan Microsofts løsninger bidrager til højere sikkerhed for jeres organisation.

Bevæbnet med den nyeste teknologi bliver I således kastet ud i et scenarie, der viser, hvad I kan allerede nu – og hvad I kan forvente af en nær fremtid. Du kan vælge mellem flere scenarier, som du kan dykke ned i nedenfor – eller I kan skabe jeres egne, hvor I kan arbejde med egne data i scenarier udviklet med afsæt i jeres hverdag eller opstille de worst case- eller best case-scenarier, som giver bedst mulighed for at teste jeres organisation og de værktøjer, I allerede har eller overvejer at anskaffe. Vi anbefaler, at I kommer med forslag til dato, agenda og oplæg. På denne måde kan vi i samarbejde få skræddersyet en dag, så den beriger jer.

Kontakt venligst Frederikke Bloch: t-frbloc@microsoft.com , hvis du har brug for yderligere information inden du booker en skræddersyet workshop.

Oversigt 

13. november
Produktivitet med Windows på moderne devices

4. december
Bliv opdateret på de nyeste sikkerhedsværktøjer fra Microsoft