Alle arrangementer
Netværksmøde - lukket arrangement for IntraActive kunder

IntraActive Intranet Community

Kom til en oplevelsesrig dag hos ECCO og bliv opdateret på seneste nyt fra IntraActive, hør om ECCOs intranetprojekt og få en interaktiv rundvisning i ECCOs autentiske udstilling Æ-Laut.

16. mar. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!

Så er det tid til at vi igen skal mødes i vores IntraActive Intranet Community, nemlig torsdag den 16. marts 2017. Denne gang mødes vi i ECCOs dejlige omgivelser i Bredebro.

På dagen vil vi give en update på seneste nyt fra IntraActive produktteamet og introducere jer til de seneste nye tiltag og hvad der er på vej. Herefter vil ECCO beskrive tankerne bag deres intranetprojekt, dets scope og kommunikationsplan og slutteligt præsentere ECCOnet, der gik live i januar måned.

Efter frokost vil vi fra ProActive give vores indspark til, hvordan du som intranetejer kan tage de stadig flere og flere apps i Office 365 i anvendelse til at understøtte dit intranet og vice versa. Endelig vil vi afslutte dette oplæg med at give jer et indspark på de seneste trends på intranetfronten.

Vi slutter dagen af med rundvisning i ECCOs udstilling "Æ Laut", hvor du ved hælp af interaktive elementer samt lyd bliver taget med på en læringsoplevelse indenfor læder- og skoproduktion. Du får her også mulighed for at føle, røre og betjene mange af udstillingens elementer. Lær mere om ECCO her

Program

10.00-10.30: Velkomst og lille morgenmad

10.30-11.15: Seneste nyt fra IntraActive

  • Nyeste og næste release
  • Produktudvikling
  • Community aktiviteter

11.15-12.15:  Kundecase: ECCO

12.15-13.00: Frokost

13.00-14.00: Dagens tema: Få inspiration og ideer til, hvordan hele Office 365 suiten og IntraActive Intranet kan styrke og supplere hinanden.      

14.00-15.00: Få et indblik i ECCOs historie og besøg ECCOs interaktive udstilling "Æ Laut". Der er også mulighed for at besøge ECCO shoppen og købe sko.