Governance Best Practices

Live broadcast
Live broadcast
Broadcast
Strukturen der skal sikre, at IT-strategien altid understøtter forretningsstrategien.
Governance

IT Governance kan ses som et begreb for den struktur, der sikrer, at man kan opfylde både interne og eksterne krav og sikre, at IT-investeringer understøtter forretningsmål. Således giver IT governance en struktur til at tilpasse IT-strategien til forretningsstrategien.

Microsoft 365 og lignende cloud-teknologier har samtidig revolutioneret måden, hvorpå IT-løsninger leveres i dag. Med Microsoft 365 udrulles løbende nye muligheder og værktøjer, og således udfordres den måde man traditionelt har tænkt styring og governance. I stedet skal vi begynde at tænke på governance som en proces, der konstant udvikler sig for at holde trit med de mange nye muligheder og udfordringer.

ProActive har igennem en lang årrække opbygget en ramme for arbejdet med governance i både private og offentlige virksomheder og organisationer. Vores ramme inkluderer bl.a. gode råd til organisering, hvorledes sikkerhed og GDPR kan håndteres, men også hvorledes brugerne kan navigere i de mange muligheder, der tilbydes.

Agenda

  • Hvorledes tænker vi governance?
  • Overordnede problemstillinger og håndtering af dilemmaer
  • Organisering og metodikker
  • Eksterne krav og regulativer
  • Gode erfaringer og best practices

Kontakt

Boris
Boris
Nyland
Director - Modern Workplace
+45 53 53 75 70
boris@proactive.dk