Alle arrangementer
Seminar

Fra 0 til SharePoint

Hvad er SharePoint, og hvad kan SharePoint gøre for din organisation? Hvordan får du startet jeres implementering rigtigt? Hvad skal du holde fokus på undervejs, så I kommer sikkert i mål og får skabt en succes?

05. sep. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby 05. september kl. 13:00 - 16:00

Målet med dette seminar er at give dig den grundlæggende viden om SharePoint som platform, så du bedre er i stand til at træffe de rigtige beslutninger, og så jeres vej fra 0 til SharePoint bliver den succes, som I kan forvente.

SharePoint er en schweizerkniv af værktøjer og muligheder. Hvilke af de mange muligheder der ligger i platformen er de rigtige og mest relevante for netop jer på kort og på lang sigt? Disse spørgsmål vil være en central del af seminaret.

Seminaret afholdes i samarbejde med 4D A/S hos Microsoft i Lyngby. ProActive vil fokusere på de forretningsmæssige og produktivitetsforbedrende muligheder, og viser nogle konkrete scenarier til inspiration.

Derudover vil seminaret omhandle de ting, du bør have fokus på i dit implementerings-forløb, fx governance, forankring, user adoption, m.v.

Seminaret henvender sig til dig:

  • der i dag ikke benytter SharePoint, og gerne vil vide mere.
  • der har SharePoint, og ønsker at blive inspireret til at høre mere om mulighederne til realisering af jeres SharePoint-investering

Selvom du ikke ligefrem er på ”nul” i forhold til SharePoint, kan du stadig få udbytte af dette seminar. Du vil få inspiration til hvordan SharePoint kan skabe endnu mere værdi for din organisation.