Alle arrangementer
Seminar

Firstline Workers i den digitale fremtid

Kom og hør hvordan I kan give jeres Firstline Workers de nødvendige redskaber til at imødekomme den digitale fremtids udfordringer.

21. mar. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!

Den største og vigtigste del af den danske arbejdsstyrke sidder ikke på kontoret. Medarbejderne der fx producerer og udfører serviceopgaverne, de såkaldte Firstline Workers, er ofte dem som befinder sig tættest på kunderne, og de er underlagt flere og flere krav fra fx GDPR, FDA osv. Modsat har det hidtil været dyrt og besværligt, at give dem adgang til virksomhedens systemer, når de har skullet have PC'ere, licenser osv.

Kom og hør hvordan Microsoft og ProActive med et fælles sæt af redskaber kan give jeres Firstline Workers perfekte redskaber til at også disse medarbejdere kan få adgang til let digital registrering, virksomhedens nyheder osv. – og med en klar positiv business-case.

Med andre ord – hvordan bliver hele jeres virksomhed klar til en digital fremtid med en klart defineret pakke og et godt sæt af værktøjer uden at få IT budgetterne til at eksplodere?

Agenda

8:30 - 9:00: Registrering og morgenmad

9:00 - 9:10 Velkomst og introduktion
Microsoft byder velkommen og fortæller om Microsofts syn på den digitale fremtid på tværs af organisationerne

9:10 - 9:30 Firstline Workers i fremtiden
ProActive fortæller om hvordan digital transformation og trends som stigende compliance-krav påvirker Firstline Workers og organisationer som helhed. En fremtid, som I også er nødt til at være klar til på alle niveauer af organisationen.

9:30 - 9:45 Licenser og persontyper
Hvordan hjælper ProActive kunderne med at afgøre hvad den enkelte brugers behov er, så der skabes positive business cases i hele organisationen

9:45 - 10:15 Samarbejde og informationer
Hvordan kan ledere og medarbejdere samarbejde, og hvordan gøres det lettilgængeligt for medarbejderen?

10:15 - 10:25 Pause

10:25 - 10:45 Afrapportering og rapportering
Hvordan kan medarbejdere afrapportere og hvordan kan ledere udarbejde rapporter på det udførte arbejde – både til internt brug og overfor kunderne?

11:15 - 11:30 Afrunding
Hvordan får I skabt en positiv business case i jeres organisation omkring arbejdet med Firstline Workers’ IT-understøttelse?