Alle arrangementer
Breakfast Meeting

Hvordan skaber I en effektiv digital arbejdsplads?

Se hvordan MT Højgaard er i fuld gang med at skabe en digital arbejdsplads, som skal forbedre produktiviteten.

15. apr. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby 15. april kl. 09:00 - 11:00

En digital arbejdsplads er ikke bare et andet begreb for et intranet. Virksomhedens intranet er blot et blandt flere digitale værktøjer, som vidensmedarbejderen har til rådighed, og som oftest fungerer intranettet som indgangen til en række digitale værktøjer til samarbejde, kommunikation og vidensdeling.

Hvor intranettet i høj grad fungerer som omdrejningspunktet for organisationens kommunikation og vidensdeling, er der ofte også behov for værktøjer til effektiv dokumenthåndtering, projektstyring, kvalitetsstyring osv.

ProActive har udviklet en suite af produktivitetsværktøjer, som samlet udgør en komplet digital arbejdsplads. Produktsuiten kalder vi for IntraActive og består af

  • IntraActive Intranet
  • IntraActive Workspaces
  • IntraActive QMS

Mere end 50 kunder har allerede IntraActive Intranet og en række kunder er nu i gang med at udbygge IntraActive platformen med de øvrige værktøjer. Suppleret med de mange nye apps, der kommer som online services i Office 365 er de stærkt ekviperet på rejsen frem mod en komplet digital arbejdsplads for deres medarbejdere.

Kenneth Abraham, IT-projektchef hos MT Højgaard, kommer og fortæller om, hvordan de bruger både IntraActive Intranet og Workspaces til at understøtte specifikke forretningsprocesser som nogle blandt mange andre initiativer til skabe en effektiv digital arbejdsplads. Kenneth vil fortælle lidt om baggrunden og visionerne for projekterne.

Kom og bliv inspireret til hvordan din organisation kan skabe de ideelle rammer for en effektiv digital arbejdsplads.