Alle arrangementer
Breakfast Meeting

Hvordan skaber I Nordjyllands mest effektive digitale arbejdsplads?

Kom og se hvordan I skaber en effektiv digital arbejdsplads med Office 365, SharePoint, Power BI og andre populære Microsoft værktøjer.

24. aug. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
ProActive, Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby 24. august kl. 08:30 - 11:00

En digital arbejdsplads er ikke bare et andet begreb for et intranet. Virksomhedens intranet er blot et blandt flere digitale værktøjer, som den moderne vidensmedarbejder har til rådighed. Som oftest fungerer intranettet som indgangsportalen til alle de digitale værktøjer der tilsammen udgør en komplet digital arbejdsplads.

Med Office 365 tilbyder Microsoft fantastisk mange værktøjer og muligheder for at digitalisere virksomhedens forretningsprocesser, der i høj grad kan være med til at øge virksomhedens produktivitet.

Kom og se hvordan jeres virksomhed kan udnytte de mange forskellige værktøjer i Office 365 som SharePoint, Delve, Groups, Power BI, Power Apps til at skabe en effektiv digital arbejdsplads.

WRIST Ship Supply kommer og fortæller om, hvordan de med stor succes anvender SharePoint til bl.a. overblik, styring og opsamling af kundebesøg. Løsningen er integreret med deres ERP system, således at kundens stamdata er udfyldt på forhånd. Når en salgsperson skal tilgå og registrere kundedata foregår det direkte ude hos kunderne over hele verden via mobil indtastning.

Program

08.30 – 09.00  Registrering, kaffe og croissanter
09.00 – 09.15  Velkomst og introduktion til dagens tema
09.15 – 10.00  Den Digitale Arbejdsplads og Office 365
10.00 – 10.30  Business Insight med Power BI
10.30 – 11.00  WRIST Ship Supply – Visits Reports

Kom og bliv inspireret til hvordan jeres virksomhed kan skabe de ideelle rammer for en effektiv digital arbejdsplads.