Alle arrangementer
Seminar

Business Intelligence - Tag dine data-analyser til next level

Bliv opdateret på de nyeste tendenser inden for Business Intelligence og Analytics.

06. feb. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!

Data-mængderne vokser og vokser, og samtidig er data blevet det nye 'guld' i de fleste virksomheder.

Man kan dog først for alvor realisere værdien af data, når man indsamler, håndterer og analyserer data på den optimale måde.

BI-området gennemgår store forandringer i disse år, hvor især analytics-begrebet vinder frem. Uanset om vi kalder det BI, analytics eller noget helt tredje, er der tale om et it-område i en rivende udvikling.

Antallet af datakilder og mængden af data vokser, og det samme gør mulighederne for at træffe de rette beslutninger ved hjælp af data-analyser.

Analyserne skal leveres hurtigt og gerne i realtid, og selve softwareløsningen skal være grafisk flot, brugervenlig og tilgængelig på alle platforme.

På dette event kan du møde en række eksperter inden for BI, analytics og big data. De giver dig et indblik i de nyeste teknologiske muligheder, samt gode råd til din strategi og forretningsmæssige overvejelser.

5 gode råd til den data-drevne transformation

Der er ikke meget svung eller nyskabelse i sætningen data-drevet transformation, og ofte kræver det et nyt buzz-word at fange virksomhedernes opmærksomhed og interesse. Når indlægget alligevel har denne titel, er det et udtryk for, at vi stadig har lidt at arbejde med i vores organisationer, før vi for alvor bliver ”data driven”.

I dette indlæg giver Søren Christian Søndergaard Poulsen 5 konkrete råd til at lykkes med at transformere organisationen til at få endnu bedre udnyttelse af data uden nødvendigvis at ansætte en hær af Data Scientists og Business Intelligence kompetencer.

Se hele programmet og tilmeld dig