Alle arrangementer
Breakfeast meeting

Hvad er nyt i Microsoft Dynamics CRM 2013?

Vær parat til at skabe værdi med det nye Microsoft Dynamics CRM

26. feb. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
ProActive, Åbogade 15, 8200 Aarhus N 26. februar kl. 09:00 - 11:00

Der er kommet en ny version af Microsoft Dynamics CRM. De fleste CRM Online kunder er allerede automatisk blevet opgraderet i skyen og har erfaret, at verden ser noget anderledes ud i Dynamics CRM 2013.

Allerede ved første øjekast er man ikke i tvivl om, at noget har forandret sig fundamentalt. Microsoft Dynamics CRM 2013 ser helt anderledes ud end alle tidligere versioner. Det ser virkelig lækkert og moderne ud. Men giver det os nye fordele, bliver vi mere effektive, og bliver vi bedre til at samarbejde? Det gør vi givetvis, men det kræver, at vi omstiller os en smule og ændrer på nogle gamle vaner.

Microsoft proklamerer, at Dynamics CRM 2013 giver os alle de værktøjer, vi har brug for i en og samme CRM-løsning, så vi slet ikke har brug for andre applikationer eller systemer til at kunne håndtere virksomhedens relationer til kunder, kundeemner og partnere på en effektiv måde. Men kan det nu også passe?

På dette Breakfast Meeting kaster et vi kritisk blik på den nye 2013 CRM platform, ser nærmere på de nyeste features og giver en indføring i, hvordan man effektivt anvender Dynamics CRM 2013.

Agenda

  • Introduktion til Microsoft Dynamics CRM 2013 – hvad er sket siden 2011 versionen?
  • Den nye brugergrænseflade inkl. visuel procesunderstøttelse – hvordan anvender I den effektivt?
  • Social CRM med integration til Yammer – hvad giver det jer af nye spændende muligheder?
  • CRM Mobile – hvordan bruger I CRM, når I er på farten?
  • Up-to-speed med CRM – hvordan kommer I ordentligt i gang med CRM 2013?