Alle arrangementer
Microsoft konference

Business Insight 2014

Gør forretningskritiske data gennemsigtige og opnå en afgørende konkurrencefordel. Business Analytics eksperten Rafal Lukawiecki hjælper dig.

08. apr. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!

Deltag sammen med ProActive på Microsoft konference Business Insight 2014 i København og bliv klogere på, hvordan du udnytter forretningsdata til at opnå afgørende konkurrencefordele for din virksomhed.

Den ekstraordinære vækst i mængde, form og tilgængelighed af data giver mulighed for præcise, mindre risikoprægede og lynhurtige beslutningsprocesser. Med relevant forretningsindsigt baseret på interne og eksterne data giver du medarbejderne adgang til fakta, de kan stole på. Samtidig skaber du det beslutningsgrundlag, der skal til for at forbedre performance og skabe vækst.

For at få succes skal du balancere fleksibilitet og kontrol

Business Analytics skal være let tilgængeligt og nemt at dele for alle i organisationen, der har behovet. De skal kunne arbejde med informationerne uanset, hvor de er – og det skal ske på en sikker måde. Glæd dig til at se de seneste fremskridt indenfor Business Analytics fra Microsoft.

Med fokus på den overordnede BI platform demonstrerer vi innovation og nytænkning indenfor Office 365, Power BI, Parallel Data Warehouse, SQL Server 2014, SharePoint og det banebrydende, cloud-baserede Big Data analytics. Og udgangspunktet for nyhederne er fortsat Excel som du kender

Kom og find ud af, hvordan du…

  • Får adgang til, kombinerer og tilpasser data fra flere kilder
  • Hurtigt og nemt skaber rapporter med interaktiv visualisering, som gør det nemt at udforske data og få ny indsigt
  • Udforsker og navigerer i satellitinformation på et 3D kort
  • Hurtigt etablerer kollaborative BI sites til deling af avancerede data-rapporter

Hvem er konferencen relevant for?

Dagen henvender sig både til generalister og specialister, der beskæftiger sig med data-indsigt. Fx beslutningstagere inden for forretning og IT, controllere, arkitekter, BI-ansvarlige , data-analytikere og it-ansvarlige.

Programmet byder på en fælles formiddag, der giver det brede perspektiv på Business Analytics understøttet af konkrete cases. Efter frokost kan du vælge et teknisk spor eller et forretnings-spor med relevante cases og gå et skridt dybere. Se frem til en dag med inspiration og ny indsigt til din forretning.

Tilmelding

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Vær opmærksom på at vælge, at du deltager sammen med ProActive i tilmeldingen.